Hvordan man kan dekorere et lille rum med skrå lofter og vægge, kort

January 4

Hvordan man kan dekorere et lille rum med skrå lofter og vægge, kort

Et lille rum med en skrå loft og korte vægge er lidt udfordrende at dekorere. Loftet starter høj og dips lavt over ende af lokalet, at gøre rummet synes trange og lukkede. Endvidere vægge lav ofte har små vinduer der gør rummet mørke og begrænset. Heldigvis er der et par udsmykning tricks du kan bruge til at tilføje en illusion af højde og plads i rummet, omdanne det til en behagelig og brugbar område for dig og din familie.

Instruktioner

•Paint væggene en lys eller neutrale skygge at gøre rummet synes åbne. Oprette en monokromatisk tema for at reducere forekomsten af skråninger og gøre loft og vægge vises højere og højere. Undgå mørke farver, der trækker øjet til den begrænsede plads. Maleri lodrette striber over væggene tilføjer også højden til rummet. Dog bruge to lys nuancer, som komplementerer hinanden for at skabe en sammenhængende stil.

•Sæt lav profil, slanke stykker af møbler mod væggene i rummet for at åbne op center, at gøre rummet synes større end det er. Undgå pladskrævende møbler, der dækker væggene og tager op masser af jorden og lodrette mellemrum. Håndplukke møbler, som en høj, smal reol, en lang og smal bænk eller sofa og en lav-profil seng, hvis rummet er et soveværelse. Undgå at placere møbler på en sådan måde, at stykker blokere døre eller Vinduer.

Hæng letvægts, lange gardiner i dristige farver eller lodrette striber, der supplerer væggene. Montere gardinstænger på loftshøjde og tillade gardiner til at hænge helt ned til gulvet, så de trækker øjet og tilføje højden til de korte vægge.

•Monter et spejl vandret over den korteste væg i rummet så det reflekterer lys og gør rummet synes større. Dekorere en sidevæg med en serie af lodrette rammer eller spejl paneler, at øge i højden som størrelsen af væg stigninger. Space panelerne jævnt fra hinanden og justere deres nedre ende, så de er i overensstemmelse med hinanden.

•Decorate den højeste væg i rummet med iøjnefaldende illustrationer. Hænge en farvet maleri, portræt eller print over midten af væggen for at skabe en farverig omdrejningspunkt. Brug illustrationer med farver, der blander sig med de resterende indretning til at skabe en sammenhængende design.

•Monter lille væg sconces på væggene, der reflekterer lys opad for at skabe illusionen af højden. Belyse et hjørne af rummet med en høj gulvlampe, eller placere en lille lampe på bordet for at kaste lys opad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com