Hvordan man kan dekorere et lille rum

September 25

Små rum kan helt sikkert have flere ulemper, ved at følge disse få enkle trin, du vil lære at over se ulemperne og begynde at acceptere hygge i et lille rum.

Instruktioner

Dekorere et lille rum

•Evaluate værelse. Hvor er brændpunkter? Et urocenter kunne være en akavet hovedindgangen, exit, en off-centreret vindue eller et vindue uden udsigt. Hvor er omdrejningspunktet for rummet? Et kontaktpunkt kunne være et vindue med en smuk udsigt, pejs, eller blot en stor blank mur.

•Klart rummet. Fjern så meget, hvis ikke alle, møbler, hvis muligt. Møbler "movers" er diske, som du kan købe på det lokale hjemme forbedring butik. De blot glide under hjørnerne af din tunge møbler og tillade dig at slide møbler let på tværs af lokalet. Hvis dit værelse er tapetseret med et mønster af nogen form, fjerne det og male væggene en dækkende farve. Mønstre på væggene vil synes at lukke i værelset, gør rummet føles mindre end hvad det egentlig er.

•Strategisk sted møbler. Vinkel store stykker af møbler (f.eks. en seng, kommode eller sofa) foran en væg hjørne. Ved at flytte møbler til en vinkel, skal du oprette følelsen af "flytte vægge". Ikke blive distraheret af "spildplads" bag den vinklede møbler. Du kan gøre brug af rummet ved at gemme elementer, du ikke behøver på daglig basis. Hvis du har et vindue med en mindre end glædeligt se, dæk det med enten en høj klædeskab eller kommode.

•Deal med de urolige steder. Hvis du arbejder omkring en akavet indgangen til rummet, Sørg for, at den vigtigste gangbro ikke er en forhindringsbane at komme til døren. Igen, det handler om strategisk placere møbler. Hvis din urolige spot er et underligt vinklet væg eller endda et fremspringende væg, gøre brug af rummet. Bruge det til baggrund for et lille skrivebord eller opholdsområde.

•Hold hyggelige i betragtning. Når man ser rundt i lokalet, ikke se det som lille, ser det som hyggelig. Hvad vil varme op i rummet? Placer en høje kunstige træ i et hjørne. Dette aflang væggen og synes at hæve loftet. Når du vælger lamper, kigge efter en uplight, som også bliver langstrakt væggene i rummet. Hvis du accessorizing med sideborde med duge, Husk på at du kan placere opbevaringsbeholdere under duge. Ude af øje, ude af sind.

•Når hængende billeder, kun hænge storstilet billeder på stor skala vægge. Hvis dit værelse i består af korte vægge, eller måske du arbejder med en vægplads mellem to windows, hænge små billeder i et lodret mønster, i stedet for side om side. At have mindst to spejle i rummet vil give en illusion af en åben plads.

Tips & advarsler

  • Når du vælger møbler til rummet, holde i sindet "opbevaring, opbevaring, opbevaring."

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com