Hvordan man kan dekorere et lille sommerhus soveværelse

February 7

Udsmykning et lille sommerhus soveværelse er en handling af kærlighed. Sommerhus indretning er indbydende, lyse og ukompliceret og bringer en følelse af tilfredshed og afslapning til dweller. Selv om et lille rum gør udsmykning en udfordring, kan du gøre mest muligt ud af din lille sommerhus soveværelse ved at vælge den rigtige maling farver og møbler.

Instruktioner

•Vælg en let og lys væg maling farve. En bleg gul eller lys blå fungerer fint for et lille sommerhus soveværelse, gør det muntre og kønsneutral for besøgende. Bruge en hvid primer og en æggeskal finish for en varm og farve-korrigere resultatet.

•Sæt en twin eller queen-size seng midt i rummet mod en væg. En tvilling eller fuld størrelse madras ville være et bedre valg, medmindre du ønsker at rumme et par. Så gå med en dronning, hvis du har plads. Brug ikke en footboard til sengen og du vil spare plads.

•Brug hvidkalkede møbler og seng hovedgærde. Hvidkalkede møbler er meget sommerhus smarte og vedligeholder den lyse renlighed af værelse. Køb en lille sidebord og Præsidiet om at udfylde rummet.

•Vælg sengetøj. Sommerhus indretning kjoler ofte senge med blomster-tema ark sæt og hånd-quiltet Talsmanden. Hvis du går med blomstret sengetøj, Overdriv ikke. For meget matchende blomstermønster vil gøre plads ser mindre, så brug en blomstret ark og en mindre-mønstret tæppe eller dyne. Kaste en hvid kaste over ende af sengen for at modregne mønstrene endnu mere.

•Sæt et spejl til at reflektere lyset fra vinduer i rummet. Et spejl med en hvidkalkede ramme eller en laden træramme vil passe pænt over et bureau eller nær døren.

Hæng et par korte bogreoler omkring et vindue eller høj over sengen for at give ekstra skærm plads. Tilføje et par vintage sommerhus genstande som et lille fuglebur, parfumeflasker eller vand pitchers at fuldføre udseendet, sommerhus.

•Brug hvidt vindue behandlinger, at vælge mellem en hvid lutter gardin og hvide skodder. Begge ser gør rummet føle hyggelige og indbydende samt forbedre en drømmende sommerhus stemning.

Tips & advarsler

  • Køb loppemarkeder for at få shabby-chic møbler og tilbehør, der er lave omkostninger og høj stil.
  • Ikke rod din plads. Hvis du kan passe dressers ind i et skab til at maksimere gulvplads i rummet, gør det. Ellers er matchende møbler i hvide farver den bedste måde at få mest ud af et lille værelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com