Hvordan man kan dekorere et lille værelse med en seng & computerbord

January 3

En lille værelse kan ikke tilbyde så mange indretning muligheder som en større, men der er stadig masser af måder at omdanne det til et attraktivt og elegant rum. Møbler placering bør være nøje planlagt at gøre maksimal brug af den tilgængelige plads, især med to store stykker som en seng og skrivebord. Med den korrekte brug af farver og finish, og drage fordel af naturligt lys til at skabe en følelse af plads, kan du narre øjet til at tro, at dit værelse er meget større end det egentlig er.

Farvepaletten

Lofter i små rum bør altid være malet hvidt. Minut du mørkere loftet føles det lavere, hvilket gør værelse føle sig mindre. Ved hjælp af hvid højglans maling på fodpaneler, døre og træværk giver et værelse en frisk, ren følelse og glans finish afspejler naturligt lys rundt i lokalet. Brug cool, visuelt vigende farver på væggene til at gøre rummet synes større. Lys nuancer af skyfri blå, beroligende grøn eller neutrale farver med kølige undertoner såsom lys Mokka, cremer og grå er alle velegnet valg.

Separate områder

Selv om det ikke er nemt at oprette separate områder i et lille værelse, kan du sikre, at to områder--sovende og arbejde--ikke fusionere til én. Positionering skrivebord på den fjerneste punkt fra sengen, som på den modsatte væg, skaber straks en følelse af adskillelse af forskellige områder. Med brugen af flydende hylder over skrivebordet, holdes alle arbejdsrelaterede elementer eller bøger fra soveværelset. Stående skrivebord på et stort gulv tæppe med en særskilt mønster eller farve skaber også udseendet af det at være et særskilt rum.

Vinduer og belysning

Den enklere vinduet forbindinger, den mere lys er tilladt at trænge ind i lokalet. Kræsen, ekstravagante lag af stof og sengeforhæng vil kun tjene til at blokere naturligt lys. En roman eller blackout blinde, er blødgjort med ren og skær stof draperet omkring en gardin stang, en enkel, men attraktiv mulighed. Forsænket belysning er en effektiv måde at lette et lille rum, da manglen på lampeskærm giver maksimalt lys til at nå ud til alle hjørner af rummet. En enkel bordplade lampe på natbordet tilbyder et blødere lys for sengetid læsning.

Tilbehør

Hold tilbehør til et minimum for at forhindre en rodet udseende. Under-seng opbevaringskasser erstatte behovet for ekstra møbler, og over døren sko arrangørerne frigøre gulvplads. Stænk af lysere farver kan indføres i rum med bløde møbler puder og sengetøj, og brugen af spejle er en smart måde at reflektere lys rundt i rummet og skabe en mere rummelig fornemmelse. Vægkunst giver visuel interesse, men bør holdes enkle at undgå en overvældende effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com