Hvordan man kan dekorere et lille vaskerum med udsat rør

September 6

Hvordan man kan dekorere et lille vaskerum med udsat rør

Et lille vaskerum præsenterer sit eget sæt af begrænsninger, og at have udsat rør gør rummet synes mindre færdig. Plads er en præmie, så klog anvendelse af alle tilgængelige tomme gør rummet funktionelle. Dekoratører har to valgmuligheder for rørene--skjule dem eller få dem til en integreret del af designet. Opretholde post industrielt ser at udsatte rør foreslå ved hjælp af wire reoler i vaskerum. Levende farver og mere traditionelle opbevaring valg lysere i rummet.

Instruktioner

•Skabe rør ind i rummets design plan ved at male dem lyse farver og accessorize værelse med matchende farver. Male rør lyse blå, rød eller gul og dørene til et skab eller hylder den samme lyse farve. Maleri rørene samme farve som vægge gør dem forsvinde i baggrunden.

•Installer en drop loft der skjuler rørene, hvis de er tæt på loftet. En dråbe loft hviler på en metal ramme. Paneler, der passer ind i mellemrummene mellem rammerne kommer i mange forskellige mønstre, farver og materialer.

•Repurpose en gammel kommode til lagerplads og anvendelse som et klapbord. Hvis pladsen er meget trang, bruge en høj, smal kommode og give afkald på området folde. Alternativt købe en almindelig garderobe eller en underskab fra hjem forbedring butik. Klip et stykke krydsfiner til toppen af basen kabinet og dække det med store fliser. Gemme Vasketøjskurve i kabinettet.

Hæng en letvægts kurv fra en af rør til at kaste sokker ind som de kommer ud af tørretumbleren. Match og folde sokker, efter du har afsluttet med resten af vasketøjet. Forlade uovertruffen sokker i kurven, indtil deres kammerater igen.

•Build Svævende hylder over vaskemaskinen og tørretumbleren for vaskemiddel og skyllemiddel pletten flyttefirma. Overveje at bygge hylder hele vejen til loftet så vaskerum kan gøre dobbelt told som et spisekammer. Guffe en sammenfoldelig trappestige i rummet mellem apparaterne og væggen.

•Spar plads ved at installere et strygebræt, der folder ud af en lavvandet skab i væggen. Gøre en hylde i skabet til opbevaring af jern, og har en elektriker, sat i en stikkontakt, dedikeret til jern. Hvis du har væggen rummet, men ikke i skabet, købe et strygebræt, der er beregnet til at blive monteret på væggen. Bestyrelsen er hængslet, så det foldes mod muren, når det ikke er i brug. Sted bord i nærheden af en stikkontakt for jern.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com