Hvordan man kan dekorere et marokkansk hjem

October 23

Hvordan man kan dekorere et marokkansk hjem

Den marokkanske udsmykning stil frembringer billeder af mennesker sygner hen dovent på lave puder på hot ørken nætter. Omgivet af strålende farver, herunder farver, Lyt til cool af Middelhavet, omfavne dem, der elsker marokkanske udsmykning sin afslappede stil og rige teksturer. Denne udsmykning stil er en af mange Middelhavet udsmykning stilarter, som omfatter toscanske og fransk land, og det deler nogle elementer med disse typografier. Dog har marokkanske udsmykning en smag alle sine egne, dels på grund af indflydelsen fra afrikanske kontinent, den sidder på og de arabiske påvirkninger, som stadig den dag i dag.

Instruktioner

•Vælg levende farver. Marokkanske udsmykning handler om farve. Blå sidder øverst på listen som en af de vigtigste farver i denne stil. Dog ind farver levende som juveler samt jordfarver som terracotta, rust eller oxblood red også finde i marokkanske udsmykning. Desuden er det fint at blande farver i samme rum.

•Paint vægge en rig pink eller sky blue. Tilføje stenciled motiver omkring døren buegange, windows og på toppen af muren nær loftet. Malede og sprøge møbler finder også favør i marokkanske udsmykning. Anvende paint og stenciling frakke garderobe i stuen, lavtliggende sofabordet eller almindeligt træ stammen sidder i hjørnet.

•Pick, en væg som din accent væg og male det en anden farve end væggene omkring den. For eksempel, vælge kobolt blå for accent væg og derefter omgive det med vægge af safran eller sunset orange. Forbedre accent væg ved at hænge billeder med sølv rammer på den eller tilføje et mønster af geometriske mønstre. Fokale væggen hjælper øjet til at vide, hvor man kan starte, når det tager i indretningen. I marokkanske udsmykning, med så mange levende farver og mønstre, vil denne mur hjælpe bringe visuelle orden på værelset.

•Decorate med skarer af teksturer og tekstiler prydet med broderede motiver. Nogle mulige typer af materialer omfatter brokader, sengetøj, uld, fløjl og bomuldsstoffer. Brug materiale til at bringe en følelse af Arabian nights til et værelse ved at hænge nogle hvide lærred gardiner eller nogle farverige velour gardiner med farver som lilla, blå og rød på væggene.

•Indstil en afslappet tone ved at levere nogle gulvet siddepladser foruden din sofa og stole. Fordelt en Persisk tæppe og top det med et lavt sofabord med en mosaik flise top. Flanke det med store puder med dekorative kvaster på hvert hjørne.

• Lad i udendørs med nogle planter kaktus, bambus eller rosenbuske.

•Look for nogle dekorative tilbehør til at fylde hylderne med og til toppen off en hjørne tabel eller kabinet. Disse omfatter farvestrålende keramik med geometriske mønstre, olielamper, krukker af indbildning olivenolie, animalsk figurines, kobbertøj og hånd-vævede kurve og måtter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com