Hvordan man kan dekorere et Master Bedroom med sydvestlige stil

September 26

Sydvestlige stil er en stil, der er fokuseret på det sydvestlige USA med indfødte amerikanske og mexicanske appel. Ru teksturer, lyse farver og håndlavede objekter af sydvestlige stil gør det en stor udsmykning tema for et stort soveværelse. Master bedroom tilbyder en række forskellige måder at indarbejde sydvestlige stil.

Instruktioner

•Think farve. Farverne i sydvestlige stil er pulserende og fed, spejling farver ørken, kløfter og solnedgangen i sydvest. Lyse, kaktus-inspirerede green, deep purple fundet i solnedgangen, turkis, lyse sol-gul og ler-orange udgør sydvestlige farve regnbuen. En lys kaste tæppe på gulvet, pyntepuder til accent sengen eller et tæppe på tværs af en stol fut i rum med sydvestlige flair.

•Ansigt naturlige. Knobby pine er den bedst egnede træ til sydvestlige stil. Brug møbler lavet af knobby pine eller andre naturlige, tekstureret træ. Holde de møbler som un-ændret som mulig, fremvisning af træets naturlige skønhed.

•Der på tekstiler. Sydvestlige indretning er stærkt afhængig af tekstiler. Møbler indtræk, tæpper, sengetøj og vindue behandlinger består af grove tekstiler som en mexicansk serape. Disse stoffer har smukke mønstre af striber eller geometriske figurer i fed sydvestlige stil farver.

•Prøv traditionelle figurer. Til dekoration, brug gecko, en fælles lizard fundet i sydvest. Kokopelli er et symbol på frugtbarhed almindeligt anvendt i sydvestlige udsmykning. Native American eller mexicansk-inspireret figurines passer perfekt med en sydvestlige tema.

•Incorporate elementer lavet af clay keramik. Bruge et lille stykke af traditionelle clay keramik for at holde små nipsgenstande, eller brug en større som en plantageejer. Clay keramik afgiver den naturlige essens, det sydvestlige stil er berømt for.

•Brug planter. Cactus planter er indbegrebet af sydvest. De kommer i forskellige størrelser og former. Ved hjælp af flere forskellige typer af kaktus planter vil tilføje interesse for rummet. Vær omhyggelig med at sætte dem i områder hvor de ikke får rørt uforvarende, da de skarpe punkter i en kaktus kan såre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com