Hvordan man kan dekorere et moderne Art Deco-værelse

July 25

Hvordan man kan dekorere et moderne Art Deco-værelse

En moderne art deco-stil kan løse en masse konflikter. Du måske ønsker at have en moderne hjem, men du ønsker ikke det skal være så trendy, at det går ud af stil & du nødt til at redo alt i et par år. En moderne art deco hjem vil appellere til en masse forskellige mennesker, men det er stadig ikke noget som du ser hverdagen. Du kan arbejde med de moderne elementer, som du allerede ejer, for at spare penge. Her er hvordan man kan dekorere moderne art deco.

Instruktioner

•Brug slankt træ. Bruge skoven, der fokuserer mere på rige toner i stedet for crazy korn. Valnød var en traditionel art deco træ, men det kan være dyrt, hvis du vil bruge det i moderne art deco-design. Du kan bruge planker af træ & skiftevis dem med stål til at oprette en fokal væg i stuen. Denne måde, hvis du ønsker at droppe art deco på ethvert tidspunkt, har du stadig en moderne plads uden at skulle foretage større ændringer. Bare tjekke din lokale bygningsreglementer første fordi der er normalt begrænsninger på hvor tæt træ kan være at en pejs af indlysende årsager.

•Opret dine egne gesims bokse. Art deco-periode havde en masse faux elementer. En af disse var at skabe næsten en agterspejlet, som du ville se over en fase at tilføje drama til windows. Det giver en unik staffage. For et slankere udseende kan du blot have disse gå lige over og det vil være lettere at betrække. Men hvis du ønsker ægte art deco-design ser det klassiske trappe trin mønster.

•Pick op piedestaler. Du kan bruge disse til at skitsere rummet mellem din spisestue & stue uden besværet med at oprette en indbygget i. Det vil give dig en følelse af moderne art deco. Du kan også placere en plante eller endda en skulptur på toppen af dem. Bare sørg for at det ikke vælter, hvis nogen støder imod.

•Installer krone støbninger. Dette er en smule tricky gøre indtil du får hænge af det. Det kan tilføje en masse værdi til dit hjem, når du går til at sælge & det formentlig ikke er så dyrt som du måske tror. Gå til enklere stykker hvis du ønsker din plads til at være mere moderne, & udarbejde udskårne detaljer hvis du ønsker en mere deco føler.

•Opdater din sconces. Du kan gøre dette ved at installere træ planker eller endda stof rektangler bag dem for at give dem mere tilstedeværelse. Det føles som en gammel Hollywood hotel, men bruger moderne figurer. Igen, Sørg for at det ikke bliver til en brandfare.

•Brug almindelige materialer. Rustfrit stål, glas & mørke træsorter bruges i både moderne design & deco æra. Dette er en fantastisk måde at opdatere et køkken uden at gøre ting synes alt for koldt. Du vil måske rustfrit stål apparater, men du ønsker ikke dit værelse til at føle sig som alle andre i forstæderne. Det vil passe ret i en art deco-køkkenet samtidig med at holde dit hjem unikt.

•Hold de gode ting. Kan du opdatere en vintage art deco hjem uden at miste midt i den. Du kan selv føler at du nødt til at rippe alt ud og erstatte det med beige flise. Men hvis du elsker din art deco-flise, arbejde rundt om den. Denne måde du er tro mod perioden & det vil spare dig en masse penge.

•Sørg monokromatiske. En moderne art deco-stil kan være interessant & beroligende på samme tid. Disse værelser fokusere ofte på blot én farve, så du ikke behøver at gå gennem besværet med at forsøge at matche tonsvis af forskellige stof farveprøver. Disse farver er ofte humørsyg, cool eller mørke. Bare sørg for at uanset farve du vælger ikke vil være overvældende, når du bruger det en masse.

Tips & advarsler

  • Høje spejle var almindelige i art deco-styling. Disse reflektere lys rundt i lokalet. Dog kan en mur af spejle ud dateret. Disse var ofte fastgjort til væggen med enkle skruer. For en mere moderne art deco-følelse, så prøv ætsning af glas. Hvis det er i et badeværelse, bygge et simpelt træ ramme omkring det helt omdanne dit værelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com