Hvordan man kan dekorere et myggenet

February 15

Ren romantik, tilføje et smukt indrettede myggenet baldakin over din seng. Dette gøres nemt i en eftermiddag og vil tilføje en prikken over i'et til din indretning, for ikke for at nævne lidt mystik og eventyr for at dit soverum. En dekoreret baldakin gør også en meget flot personlig gave til par, teenagere, selv pre-teens.

Instruktioner

•Purchase hvide myggenet eller baldakin online for omkring $25 fra detailhandlere såsom Target eller Sears. Disse kommer også i blå, pink og lilla så hvis du er i stand til at matche indretningen, endnu bedre. Hvis du er i stand til at fjerne den cirkulære rør, kunne du farve netting for at bedre at matche rummets farveskema.

•Find dekorationer. Kig på dine gamle smykker; Tjek perler på din lokale håndværk butik, selv spejder ud julepynt. Pryde net med snore i perler, lille kvarts sten, små spejle og krystaller. Husk på fritidsinteresser for den person, du opretter dette mesterværk for. Er de musik buffs? Bruge farverige CD eller udskæringer af noder.

•Ved at indarbejde små elementer fra modtagerens favorit sted, kan du oprette en meningsfuld gave, der vil blive nydt i mange år. Personen, der elsker havet? Tilføje nogle små muslingeskaller og drapere farverige fisk netting omkring toppen. Dette er en chance for at tænke ud af boksen og få kreative.

•Ved at sy pynt til den ydre top cirkulære søm af baldakinen, de vil have en dinglende effekt, så selv gamle Halskæder med krogene fjernet tilføje et strejf af elegance. Eller du kan stable perler på klart nylon tråd i en million forskellige kombinationer. Prøv at holde hængende ornamenter til en maksimal længde på én eller to fødder. Du kan endda hænge objekter inde i den øverste cirkel af baldakinen, så personen, der ser på dem mens du ligger i sengen.

•Double tråden og sikre alle knob stramt.

•Look i tekstiler bruges i rummet. Hvis du har et tema, indarbejde tema i trækronerne. Trim blomster og blade fra sidesten stof at sy som pletter på baldakinen. For drenge med en sports motiv, skåret ud af fodbolde, fodbolde og baseball bats til at sy på baldakin. For en camping føler, tegn træer og blade med stof maling. Det er et stort projekt at inddrage børnene, giver dem mulighed for at udtrykke sig kreativt.

•Hvis du vedhæfter baldakin af kæde til loftet, prøve at sy en smal ærmet for at dække kæde med en matchende stof. Eller vride en silke vin ned kæden til at falde på toppen af baldakinen.

Tips & advarsler

  • Ikke være begrænset af mulighederne. En meget personlig gave som denne vil blive værdsat og noget, du kan opnå på meget kort tid. Det er sjældent at finde en usædvanlig gave eller projekt for under $35,00, der vil sikkert være et hit, men denne personlige baldakin er en sikker ting.
  • For at undgå et yngre barn at blive viklet ind, Sørg for at guffe netting sikkert på plads under madrassen hele vejen rundt i sengen. Det anbefales ikke til børn under 6 år gamle.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com