Hvordan man kan dekorere et polterabend soveværelse

February 27

Hvordan man kan dekorere et polterabend soveværelse

Mens en gift kvinde skal indarbejde sin ægtefælle smag i sit soveværelse design, er en polterabend frie til at udforme en boudoir, der virkelig afspejler hendes feminine æstetiske og legende karakter. Hvis du er midt i crafting din bachelorette puden, tage tid til at overveje dit soveværelse og udtænke en plan for at skabe en sprudlende og energisk rum, der fuldt ud afspejler dine interesser og tillader besøgende et indblik i hvem du virkelig er.

Instruktioner

•Integrér feminine farver ind i din indretning. Mens mænd måske vægrer sig ved at varme pink eller dame-lignende lavendel i soveværelse indretning, behøver bachelorettes ikke at bekymre sig om knusning en partner maskulinitet. Fordi rummet er dit og dit alene, tilføje så mange pornoblade farver som du ønsker at dekorere paletten.

•Dæk din seng med smide puder. Pyntepuder tilføje luksus til din seng plads og gøre det ser hyggeligt og indbydende. Bruge en overflod af puder i en regnbue af farver, der supplerer din indretning for at sikre, at din seng forbliver omdrejningspunktet for dit værelse.

•Incorporate elegante tekstiler. Mange skinnende og blødt stof som satin, er ikke ganske mand-venlige, men gør en æstetisk tiltalende tilføjelse til den feminine boudoir. Brug disse elegante tekstiler i din indretning, crafting puder og andre accenter ud af materialet. Undgå at bruge skinnende stof udelukkende, som derved kan skabe et rum, der er alt for travlt. I stedet bruge dem til at oprette popper drama i rummet.

•Dress jeres Vinduer hos florlet gardiner. Lyse og luftige vinduet forbindinger tillader naturligt lys ind i rummet. Brug forbindinger af denne type på din windows til at sikre, at udendørs lys kan diffuse ind i dit space. Hvis du ønsker at have mulighed for at holde lys ud så godt, blinds sted bag dressinger og brug disse egenskaber til at holde ud den lyse som du gendanne fra en lang nat i byen.

•Tilføj dyr udskrive accenter. Dyreprint gøre en legende og finurlig tilføjelse til en plads, soveværelse. Funktionen zebra, gepard eller giraf udskriver i dine puder og om rummet. Disse tilføjelser give dit værelse en vild fornemmelse og formidle din indre sprudlende ånd.

•Funktion yndlingsbilleder. Billeder af venner og familie er stemningen boostere. Placer billeder af dig og din elskede dem engageret i sjove tider omkring plads, både på overflader og på væggen. Bytte disse fotos ud regelmæssigt for at sikre, at dit soveværelse er altid en up-to-date afspejling af dig.

•Sæt blomster eller levende planter rundt i rummet. Tilføje nogle liv til dit værelse med levende ting. Bruge grønne planter eller indkapslede blomster til at slutte din plads. Vælg en duftende tilføjelse til at gøre dit værelse glædeligt, at næsen, eller skal du blot vælge en frodige grønne udvalg til at tjene som en ikke-aromatiske visuel accent.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com