Hvordan man kan dekorere et pulver værelse med en tapet kant

March 6

Hvordan man kan dekorere et pulver værelse med en tapet kant

Pulver værelser er normalt den mindste værelse i et hjem. De kaldes undertiden halv-bade og oftest består af et toilet og vask kun. Fordi de er så små, ville der dækker væggene med tapet overvælde et dametoilet. I stedet overveje udsmykning et pulver værelse med en tapet kant kun.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere et pulver værelse med en tapet kant

•Vælg det rigtige mønster. Tapet grænse, engang hang, er svært at fjerne. Vælg et mønster, der vil komplimentere dine farver og håndklæder. Hvis du har mønstrede håndklæder, vælge en almindelig grænse. Hvis du har almindeligt, ensfarvet håndklæder, vælge en grænse med et mønster. Små mønstre er bedst i små rum.

Hæng det traditionelt. De fleste tapet grænsen er ophængt på toppen af muren, hvor det opfylder loftet. Dette trækker øjet opad og gør en lille værelse ser større.

•Opret en stol jernbane. Skabe udseendet af en stol jernbane ved hængning grænsen omkring 36 inches op ad væggen. Male bunden halvdelen af væggen, under grænsen, en anden farve end den øverste del til en sofistikeret, designer look.

•Markér spejlet. Bruge din tapet kant til at oprette en "ramme" rundt om dit spejl eller forfængelighed.

•Kontrollér striber. Selvom tapet grænsen er normalt hang vandret, kan du også hænge det lodret, skabe striber på væggen. Brug din målebånd til at kontrollere striberne er jævnt fordelt, og sørg for design eller mønster på grænsen kan hænges i lodret retning.

Tips & advarsler

  • Faktisk hængende tapet grænse kan være sværere, end du tror. Brug linket i afsnittet ressourcer til at lære hvordan man korrekt hænge tapet grænsen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com