Hvordan man kan dekorere et rækkehus våbenhus

October 16

Hvordan man kan dekorere et rækkehus våbenhus

Rækkehus indgangsparti er typisk små og kan være svært at dekorere når du har så mange ting, du ønsker at optage. Før du tager på et projekt af denne art, først blive fortrolig med den mængde plads du har til at arbejde med. Der er et par forskellige ideer til at gennemføre når dekorere din rækkehus veranda. Drage fordel af den kompakte plads og gøre det til en hyggelig weekend, når du ønsker at træde udenfor og nyde den friske luft.

Instruktioner

•Indstil Hovedformålet med våbenhuset. For eksempel, hvis du blot ønsker at have et område af dit hjem, hvor du er i stand til at flygte fra galskaben, vil indretningen du bruger afvige fra en veranda, som du ønsker at bruge for underholdningens skyld.

•Skriv ned alt hvad du ønsker at indarbejde i dit space. Hvis du ønsker en afslappende område, overveje at tilføje en hængekøje eller en hyggelig gårdhave sæt. Hvis klimaet i dit område er koldt, kan du overveje at tilføje en chiminea som din egen personlige pejs. På den anden side, hvis du ønsker en underholdningsområde, Sørg for at du har en kompakt grill og siddepladser, er designet for gæsterne, såsom en wrap-around bænk, der kan rumme en masse mennesker.

•Tilføj lidt pyntegrønt til din udendørs rum. Hvis du opretter en afslappende oase for dig selv, placere planter rundt omkring verandaen og på bordet, hvis du har en. Hvis dette er en underholdningsplads, bruge plante bøjler til grønne; ved hjælp af bøjler interfererer ikke med mængden plads du har på verandaen.

•Sæt farverige gårdhave pyntepuder på opholdsområdet til at tilføje nogle af din personlighed til rummet. For mere farve, indarbejde vegetation med farverige blomster, såsom African violet.

Hæng belysning fra overhæng at lyse op i rummet om natten. Hvis du ikke har et overhængende område at hænge lys, skal du placere udendørs gulv lamper i hjørnerne på verandaen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com