Hvordan man kan dekorere et romantisk værelse

April 28

Hvis du har en flair for romantik, gå videre og bruge det i dit hjem. Intet slår at have et romantisk rum til at flygte til efter en lang hektisk dag. Romantiske værelser er nem og billig at dekorere når du ved hvad stykker til at kigge efter, og hvordan man kan sætte dem sammen. Når du er færdig, har du en plads, vil du aldrig ønsker at forlade.

Instruktioner

•Vælg neutrale farver uden at gå alt for fed. Dæmpet eller afdæmpede nuancer kuvert værelser med blødhed. Varme farver som lys guld arbejde godt på vægge med lys orange eller bleg grøn som sekundære farver. Pink og lavendel er feminine farver og de ser godt ud med hvid og grå. Fersken og cremet hvide er andre muligheder for rum farver. Tilføje stænk af lysere farver med blomsterdekorationer, puder og tæpper.

•Vælg komfortabelt og afslappet indrettet. Den romantiske stil er uformelt med en vægt på lethed. Søger stykker, der er slidte eller nødstedte og ikke bekymre dig om malerarbejde dem. Alderen udseende passer godt ind i romantisk-temaværelser beroligende og afslappet atmosfære. Hvid, nødlidende møbler er en måde at gå og smedejern er en anden.

•Decorate med blød og forførende tekstiler. Bløde, bløde hynder og puder er afgørende, hvis du ønsker din værelser at føle indbydende. Fokus masser af opmærksomhed på sengen i soveværelset. Adskil det fra resten af rummet med en baldakin, bedømmelseskomite eller hængende sengetøj. Bunke tæpper på din seng eller bruge Plys dynebetræk. Investere i tekstiler, der føler sig godt til en charmerende oplevelse.

Hæng vindue behandlinger, som forbedrer en bløde og beroligende karakter. Ren og skær stof er tiltalende, fordi det er lys. Hvis du vil have mere privatliv, gå med noget lacy. For små vinduer, hænge en dug eller tabellen løber over en gardinstang. Silke er et andet alternativ til romantisk vindue behandlinger.

•Vælg blød belysning til en indbydende atmosfære. Overhead belysning er generelt hårde, så undgå det, hvis det er muligt. I stedet vælge bord og gulv lamper, der giver en varm glød. En anden mulighed for drømmende belysning er væg sconces. Brug stearinlys til lav belysning.

•Display blomster at give dit værelse en romantisk og luftige fornemmelse. Friske blomster i en vase er glædeligt at se og lugt, men kunstige blomster har deres plads, også. Brug dem til at lyse op i mørke områder i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Opfriske værelser med dufte, du elsker. Bruge potpourri, sæbe, stearinlys og duftende olier til at sætte stemningen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com