Hvordan man kan dekorere et Sengebord

December 20

Hvordan man kan dekorere et Sengebord

Natbordet er en ofte overset og forsømt plads i et rum. Mens de er normalt resigneret at afholde lomme indholdet, tilfældige papirer og den daglige vækkeur, behøver sengeborde ikke at være kedeligt eller rodet. Ved omhyggeligt at vælge et par dekorationer og bytte ud verdslige stykker for mere stilfuld elementer, kan din natbordet hjælpe samle udseendet af dit soveværelse.

Instruktioner

•Designate andre områder for de varer, der normalt publikum et Sengebord, såsom læsebriller, bøger og magasiner. Bruge en skuffe under seng storage container eller hylde for disse varer i stedet.

•Sæt en tabel, der er stor nok til at holde din indretning ved siden af din seng. Den sidste ting du ønsker er for alt ender ser overfyldt sammen. Et Sengebord, der er for lille kan også føre til varer falder ud af det, at skabe en fare. Hvis du ikke har købt din natbordet endnu, købe det efter dit køb dit tilbehør. Hvis du allerede har et Sengebord, du vil bruge, holde sin størrelse i tankerne, når du køber din indretning.

•Sæt op til fire dekorative elementer på din natbordet. Fælles elementer at bruge er en lygte, fotoramme, vase, ur eller miniature statue. Vælge de ting, du er mest tilbøjelige til at bruge. For eksempel, hvis du bruger en alarm til at vågne og har brug for en lampe til at læse om natten, er disse to elementer væsentlige for din natbordet.

•Kontroller dekorationer du vælger matcher resten af dit soveværelse; Brug din natbordet til at binde sammen dit værelse farveskema eller dekorative tema. For eksempel, hvis dit værelse farver er Mokka, lime og fløde, ved hjælp af en lime vase med cremefarvede blomster, ville Mokka fotoramme og cremefarvede lampe Se sammenhængende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com