Hvordan man kan dekorere et sofabord med kugler

May 7

Hvordan man kan dekorere et sofabord med kugler

Sofaborde ikke kun give et sted for vildfarne bøger og drikkevarer, de også gør en erklæring. Hvis dit sofabord ikke supplere resten af dit indretning, vil det se isoleret og malplaceret. Tilføje økologiske elementer, som kugler, at din sofabord hjælper det blande ind i rummet. Så længe dekorationer blande ind i indretning, din sofabord vil, også.

Instruktioner

•Vælg dine kugler ifølge din indretning. Formelle stilarter, som victorianske, drage fordel af klare, rosenrøde pink eller frosted glas kugler. Rattan og træ kugler indarbejde godt i land og traditionelle décors, mens en moderne værelse virker bedre med bronze eller tin kugler. En økologisk, jordagtige indretning kan drage fordel af naturligt materiale, herunder sten og farvet glas.

•Pick en beholder til dine kugler. Matche materiale til din indretning, men kontrast det med orbs. Prøv en keramisk skål til keramiske kugler eller en glasskål til stenen. Figuren skal også kontrast. En oval, rektangulære, firkantet eller trekantet container vil hjælpe orbs skiller sig ud.

•Pile dine kugler i beholderen. Du kan vælge at stable dem i en pyramide til en formel look eller hæld dem i beholderen og lad dem falde som de kan. Bare ikke for meget beholderen. Brug så få kugler som muligt i containeren stadig udfylde det til omkring 3 inches over kanten.

•Tilføj fritstående kugler rundt om bordet. Scatter kugler med flad bund over tabellen omkring din orb-fyldte beholdere. Mikse og matche størrelser, så godt, både i skålen og ud. Du kan arrangere kugler af størrelse for en formel look eller blande størrelser for en afslappet, naturlig følelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com