Hvordan man kan dekorere et Sorority hus

September 5

Hvordan man kan dekorere et Sorority hus

En af de bedste måder at udvikle livslange venskaber i løbet af college er at tilslutte sig en sorority. Piger, der bor i sorority hus med andre "søstre" tendens til at få særlig tæt og udvikle stramme obligationer. En række aktiviteter finder sted på sorority huse, herunder socialisering, studerer, gruppeaktiviteter og andre sammenkomster. Få mest muligt ud af sorority liv ved at dekorere dit hus i en praktisk endnu sjovere måde, som kan rumme både alvorlige og rekreative aktiviteter som du og dine søstre deltager.

Instruktioner

Hæng et banner vise din sorority navnet på en fremtrædende plads i stuen. Indarbejde de græske bogstaver stave dit sorority navn i et vægmaleri.

•Decorate fælles områder med accenter, såsom smide puder og tæpper, i din sorority farver. Arrangere madrasser, sofaer og sækkestole rundt sofabord til at gøre stuen et behageligt og indbydende sted. Dette område kan bruges til gruppe måltider, spille spil eller hosting gæster.

•Emphasize søsterskab af indramning fotocollager eller individuelle billeder af dig og de andre piger og hænge dem rundt i huset.

•Drej et tomt rum i en undersøgelse område. Sted hylder eller aflukke lagerenheder langs væggene for pigernes bøger og andre studiematerialer. Placer flere billig skriveborde på værelset. Sørg for hvert skrivebord har en lampe eller er tæt på de vigtigste lyskilde.

•Skriv hver piges navn på en plast opbevaring container i en af den sorority farver. Placere containerne på badeværelset tælleren, så hver pige har en plads til sin tandbørste, shampoo og andre produkter.

•Paint navnet på hver pige på døren til hendes soveværelse. Brug feminine farver som pink og lilla. For at undgå at skulle male over tegnet senere, skal du skrive tegnene på papir med markører og glitter.

•Sæt figurer af din sorority maskot og priser eller trofæer, som din sorority har vundet på hylderne, tabeller og opbevaringsenheder rundt i huset.

•Spar plads ved at investere i flere tabeller, fold-up. Gemme dem i et skab eller i garagen, og bringe dem ud når du ønsker at sætte ud snacks eller forsyninger til en fest eller en sorority håndværk projekt.

Tips & advarsler

  • Holder plastik møbler dækker handy til fester og sammenkomster, hvor mad og drikke er tilbøjelige til at spill.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com