Hvordan man kan dekorere et sort og hvidt badeværelse

December 7

En sort og hvid badeværelse har en Vis elegance til det, en ren fornemmelse, der er sprød og overskueligt og perfekt til hvad er sandsynligvis den mindste værelse i dit hus. Det er også en af de enkleste ser ud til at trække ud, fordi det ikke kræver maleri og chancerne er dit udgangspunkt er allerede hvid. Designe en sort-hvide badeværelse, der ikke er generisk er nemt at gøre med lidt planlægning, nogle kreative vision og disse tips.

Instruktioner

En sort og hvid badeværelse

•Odds er du begyndt med hvid. Hvid toilet, hvide badekar, hvid vask - du får idé. Så bringe i nogle sorte elementer er det første skridt. En sort accent væg eller nogle sort trim er et godt sted at starte. Bare husk, hvis du maler i et badeværelse, skal du vælge en maling, der er højglans og i stand til at modstå en masse fugt. Du kan købe maling specielt formuleret til badeværelser.

•Hvis en sort væg er alt for dramatisk, kan du prøve nogle sorte stencils på din hvide væg. En udskæring af prikker og firkanter med kontakt papir kan gøre en moderne geometrisk design eller bruge maler tape og maling striber.

•En badeforhæng er et let designelement, og der er så mange forskellige sorte og hvide mønstre, der vælger en kan være den sværeste del af dette projekt. Overveje toile (en naturskøn print) for et land franske look eller sprøde sort-hvide striber eller en sort-hvid plaid for skræddersyede stilarter.

•Tilføj opbevaring. Vælge flydende hylder eller en høj smal reol til at holde kurve eller store keramiske skåle til opbevaring af småting. Håndklæder (sort eller hvid) foldet pænt på en hylde er et designelement, som er sorte hånd håndklæder.

•Hensigtsmæssige tilbehør omfatter store hvide stearinlys (perfekt til skumbad), en hvid eller klar vase for friske blomster og små sort-hvide billeder eller fotografier.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at enhver art du hænger i badeværelset er beskyttet af glas.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com