Hvordan man kan dekorere et sort-og-off-white-nålestribet soveværelse

January 13

Hvordan man kan dekorere et sort-og-off-white-nålestribet soveværelse

Sort og hvid nålestriber arbejde i en bred vifte af soveværelse udsmykning temaer og typografier, f.eks en Chicago White Sox tema, mode tema, sofistikeret føler eller en eklektisk stil. Gøre nålestriber arbejde for din stil for at skabe et soveværelse kan du slappe af i. Arbejde omkring nålestriber hvis du ikke er vild med dem men kan ikke ændre dem. På grund af den neutrale karakter af sort og hvid, kan du medtage nogen tredje farve du ønsker i rummet eller bruger en vifte af farver.

Instruktioner

•Purchase sorte eller hvide møbler-- eller maling din gamle sæt--som supplement til væggene. En sort smedejern hovedgærde vil arbejde i et mode-tema soveværelse eller en elegant master eller gæst suite. En hvid hovedgærde, kommode og sengelamper vil give rummet en sofistikeret og luftige fornemmelse. Alternativt, brug farverige polstret hovedgærde, såsom rød eller lilla, skiller sig ud mod væggene og skabe en dynamisk look. Varme træ toner kan tilføje en indbydende touch til rummet og vil også arbejde på en eklektisk værelse.

•Incorporate nålestriber andre steder i rummet, såsom en seng nederdel eller et par af pyntepuder til at forene indretningen. Bruge solid sort, hvide eller farvede lagner, gardiner og en dyne eller Talsmanden. Andre sort-hvide mønstre fungerer også som en stor blomst mønster eller en hvid dyne med sorte prikker eller hjerter.

Hæng kunst, billeder eller spejle på væggen for at bryde mønster og tilføje interesse for væggene. Sort-hvide fotografier i sort eller hvid rammer vil holde med farveskema, mens farverige rammer eller lyse illustrationer vil lyse rummet. Bruge væggene til at formidle dit tema, såsom sort-hvide skitser til en mode-tema soveværelse eller White Sox vimpler for en baseball-tema værelse.

•Accessorize værelse med små byger af farve, antydninger af sort-hvide nålestriber, eller fast sort eller hvide elementer. En lampe med en pinstripe skygge, sorte knopper på en hvid kommode eller sort opbevaringskasser på hvide hylder er et par måder at spille op farveskema. Røde roser i en sort vase, blå stearinlys eller en lilla tæppe pop"" mod de sort-hvide nålestriber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com