Hvordan man kan dekorere et soveværelse i Camouflage

October 7

Camouflage soveværelse kan vokse med barnet. Dette tema kan passer alle fra småbørn til voksne, hvilket betyder, at du vil dekorere sjældnere og spare penge. Plus, din partner vil sandsynligvis blive ophidset af temaet og kan endda hjælpe med design og arbejde. Det vil vise, at du inkorporere hans eller hendes smag og stil i hjemmet.

Instruktioner

•Consider forskellige farver af camouflage; dens grundlæggende farve behøver ikke at være grøn. Kig på de hær uniformer, der bruges i ørkenen. Disse er fuld af tans, beige og brune. De gøre selv camouflage i sort, hvid og grå. Hvis du ikke er bekymret med at have realistiske camo, kigge efter en sjov, pink, lilla eller blå. Camouflage er en populær mønster, som du kan finde på nogen sengetøj eller stof butik. Det kan låne en luft af maskulinitet eller sjov måde at et rum afhængigt af mønster og farve, du vælger. Kan du vælge farven på camo til at matche løber.

•Hold en stram farvepalet. Formålet med camouflage er at gøre det forsvinde. Det betyder, at traditionelle møbler stykker vil holde ud på dit værelse. Træk en farve fra camo til at male møbler. Sørg for, at denne farve vil også arbejde med andre temaer, hvis du beslutter at ændre dit værelse. Vælg en anden farve fra camouflage til at male dine vægge. Denne måde alt vil koordinere. Det gør også alt i dit værelse synes nye. Du kan købe stykker på garage salg og sparsommelighed butikker hvis du forsøger at spare penge. Maling vil gøre dem synes som et matchende sæt. Det behøver ikke at være dyrt at dekorere et soveværelse i camouflage.

•Brug fortrykte mønstre. Lad os sige, du ønsker at dekorere et barns værelse med camouflage vægge. Maleri camo kan være en tidskrævende proces; Hvis du føler det er ud over dine ressourcer, tjek fortrykt tapet. Dette kan være noget så simpelt som en kant eller et komplet sæt af tapet. Prøv at holde mønsteret på bare én fokale væg; det vil ikke overvælde rummet.

•Find en balance. Dette er vigtigt når du dekorere et soveværelse i camouflage. Det kan føles for maskulin eller endda juvenile. Balance mellem den stærke mønster med mere feminin natur accenter. Søg gardiner hardware, der efterligner træ filialer. Ikke alt i dit værelse har at være camo. Brug diskrete jordfarver som grønne og brune til at balancere den maskuline og feminine.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com