Hvordan man kan dekorere et soveværelse i en Farm tema

October 17

En gård tema for et soveværelse fungerer godt i et land hjem eller nordlige kabine. Perfekt til enten børn eller voksne, en gård tema kan indarbejde naturlige farver og materialer og gøre kun om nogen føler sig komfortable og hyggelige. Med brugen af vægmalerier og koordinerende farver, kan du forvandle et soveværelse i en weekend.

Instruktioner

•Start med et vægmaleri. De er lettere end nogensinde at installere og gøre en stor indvirkning på et tema værelse. Vælg en realistisk laden scene, en animalsk scene eller et græsareal scene, skal du vælge andre farver til dit værelse fra denne kilde. Bruge en skræl og stick vægmaleri eller anvende en som du ville tapet. Sted i nærheden af eller bag sengen.

•Paint andre vægge en koordinerende farve. Træk en varm rød eller gul fra din vægmaleri, eller male anden væggene en neutral beige til at blande med tema tilbehør. Holde trim hvid.

•Fortsæt farm tema med en sengeramme og kommode, der ligner laden træ eller en log. Stald-træ, hvidkalkede eller log møbler vil bære dit tema i hele lokalet og blend pænt med varm væg farver.

•Sæt en hø-farvet område tæppe foran sengen. En varm gul shag tæppe vil øge temaet.

•Vælg dit sengetøj klogt. Selv om gården-tema strøelse tilgængelige for børn, ville nyhed sengetøj gøre rummet ser kaotisk og travlt. For de fleste af værelserne, bruge en koordinerende farve til at matche din vægmaleri, og top sengetøj med en traditionel landlig quilt. Du kan også placere en faux koskind kaste over ende i sengen eller på en lejlighedsvis stol i hjørnet til en stænk af stil.

•Tilføj farverige vægkunst. Vælg en af to tema-relaterede billeder eller malerier til at supplere din vægmaleri eller i stedet for en vægmaleri væg. Placere illustrationen rundt et spejl eller over en kommode fortsat temaet.

•Accessorize værelse med lille hånd. Placer vintage landbrugsdyr legetøj eller antikviteter på bogreoler eller bureauer, og bruge antikke landbrugsudstyr, såsom feedbags eller små landbrugsredskaber, omkring spejle eller døråbninger.

Tips & advarsler

  • Gøre rummet alderssvarende. Søde farm vægmalerier eller tegneserie dyr er passende for et barns værelse, men et mere kunstnerisk farm vægmaleri eller pastoral scene er bedre for en gæst værelse eller voksen soveværelse.
  • Må ikke overse de små finesser. Lyskontakter og skuffen trækker kan tilpasses med temaet jord, tilføjer en charmerende overraskelse for gæsterne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com