Hvordan man kan dekorere et soveværelse i lilla Toile

September 23

Hvordan man kan dekorere et soveværelse i lilla Toile

Toile de Jouy, mere almindeligt kendt som toile, er en fransk stof, der begyndte produktionen i 1700-tallet. Det er kendt for sin monokromatiske designs, som udskrives typisk på hvid eller creme linned. Dekorere dit soveværelse med lilla toile for en fransk country, shabby-chic eller komfortable og elegante stil. Begrænse mængden af toile i rummet for at undgå overvældende plads med stoffets travlt og fed natur. Lilla er typisk betragtes som en feminine farve, selv om det kan arbejde i et soveværelse til en mand og kvinde, hvis bruges med forsigtighed.

Instruktioner

•Paint væggene en solid farve til at oprette en baggrund, der vil gøre toile skiller sig ud. For eksempel, vil mørk blomme væggene skabe en slående kontrast til cream og lavender toile. Male flere farver på væggen, hvis du ønsker flere dimension, som mørk lilla på bunden og lavendel på toppen adskilt af en hvid stol jernbane. Skiftevis, brug den ene væg som den vigtigste fase i rummet ved at dække det med lilla toile tapet. Lilla, creme eller hvid vil arbejde på andre tre vægge.

•Brug dine møbler som en del af rummet er komplet design. En overpyntet sort jern hovedgavl vil pop mod hvide eller lilla vægge, men få tabt mod toile tapet. Betrække en fancy hovedgærde i lilla toile mod en hvid væg, hvis du ønsker hovedgærdet til at være den største attraktion. Enkle hvide møbler vil skabe en neutral baggrund, der tillader dig at tilføje toile andre steder i rummet, som også giver dig mulighed at opdatere din indretning nemt og hurtigt når du ønsker at.

•Indførelse af lilla toile gennem dit sengetøj, hvis du ønsker de vigtigste elementer i dit soveværelse at forblive neutral. Parre en lilla og fløde toile Talsmanden eller dynebetræk med solid lilla ark og gardiner toppet med en toile valance. Skiftevis, en solid lilla eller hvide Talsmanden vil stå mod en lilla toile væg, mens en toile seng nederdel vil give et ensartet udseende. Bland i enkle mønstre i de samme farver, hvis du ønsker en shabby-chic eller casual look. For eksempel tilføje pyntepuder, at funktionen lilla og creme striber, blomsterprint og kontrol.

Hæng billeder, spejle eller illustrationer, der supplere din lilla toile tema. Solid hvid, creme, sort, lilla eller metallisk rammer arbejde bedst mod toile tapet, mens lilla toile måtter eller rammer vil affyre mod en solid hvid, creme eller lilla væg. Skiftevis, ramme stykker af toile stof til at hænge over kommoden, der matcher dit sengetøj, hvis du ønsker at flette antydninger af print i hele lokalet.

•Accessorize dit soveværelse med toile accenter for at binde rummet sammen eller etablere dit tema. Toile puder, en stol, pude eller osmanniske kan tjene som inspiration for dit soveværelse lilla toile tema. Drys i stumper af toile mod ellers ensfarvet områder af rummet, såsom en toile lampeskærm, dug over natbord, hylde liners eller hat kasser. Tilføje dekorative lamper og en fancy lysekrone til at skabe en fornem look.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com