Hvordan man kan dekorere et soveværelse i Neon grøn

February 25

En neon grøn soveværelse farveskema er ideel til nogen trang en lyse og livlige plads. Selv en lille mængde af in-your-face nuance af grøn vil indgyde et soveværelse med en pop af farve. Brug lyse byens lys, high-tech gadgets, vintage restaurant neonskilte og farverige illustrationer som inspiration, når udsmykning et værelse med neon grøn. Jorden farve ved at kombinere det med et par avancerede nuancer til at skabe et slankt og moderne look.

Instruktioner

•Paint soveværelset vægge med en frisk neon grøn farve. Dække træ trim med sprød hvid maling til at oprette en skarp kontrast.

•Accent seng med en hvid bomuld sengetæppe. Placer dekorative puder byder hvirvler eller striber af hvid, neon grøn og sort på toppen af sengen. Fold en neon grøn eller sort kaste tæppe ved fodenden af sengen.

•Tilføj varme til fliser eller træ gulve af accenting dem med Plys hvide eller sorte tæpper.

Hæng florlet hvid gardiner til at bidrage til rummets friske og luftige look. Installere hvid eller træ persienner under gardiner til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger.

•Decorate med slanke sølv hånd at skabe et moderne look. Placer en lampe med en skinnende sølv base og en lime grøn skygge på en natbord. Vise pulserende stykker af kunstværker, som viser nuancer af neon grøn, turkis, koral, sort og hvidt på væggene i sølv rammer. Styrke en kommode eller forfængelighed tabel med sølv lysestager fyldt med neon grønne og hvide stearinlys.

•Display friske blomster. Fyld sort eller neon grøn keramiske vaser med duftende hvide roser eller calla liljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com