Hvordan man kan dekorere et soveværelse med en Sports tema

July 19

Udsmykning et soveværelse er lettere og det færdige resultat løber bedre når du bruger et bestemt tema eller en gruppe af farver i rummet. Sports-tema soveværelser er populære blandt små børn, teenagere og endda nogle voksne. Før du begynder, skitsere et budget, så du ved hvad du har råd til at købe og komme med ideer til hvordan man laver andre dekorationer ud af elementer, du allerede har. Være opmærksom på detaljer og undgå overbelægning i soveværelset, så det er ikke overvældende ved sengetid.

Instruktioner

•Indstil hvad farve til at male væggene. Bruge indbygger favorit hold eller sport, hvis han har en. Beslutte, om rummet vil indslag en kombination af forskellige sportsgrene eller koncentrere sig om én. Hvis design er centreret omkring en foretrukne sportshold, male væggene den lysere nuance af dette team farver. En kombination af forskellige sportsgrene eller hold, bruge en neutral farve som beige eller en lys blålig-grå.

•Føj oplysninger såsom en selvklæbende kant rundt i lokalet på stol højde for en sports kombination room. For et bestemt hold, bruge en mur som en accent væg og male holdets logo eller centrere et stort indrammet billede af holdet, deres logo, en trøje eller en særlig vimpel. Hænge det over sengen eller på den største væg i rummet.

•Vælg sengetøj at funktioner holdets farver, logo eller en generel sports tema dyne med forskellige udstyr såsom basketbolde og fodbolde, baseballs fodbolde. Tilføje et tæppe foran sengen i form af en bold.

•Purchase, genbruge eller gøre en metal locker, bænk eller hylder i rummet. Bruge dem til at vise relaterede Sportstrofæer og memorabilia af beboeren favorit hold eller spillere. Vise hende trofæer og priser på hylderne, og hænge plakater, plaques eller billeder af hold, hun har spillet på.

Hæng indrammet plakater af favorit spillere i tomt rum på væggene. Ikke overcrowd væggene, som at have for meget på væggene vil forklejne betydningen af hvert stykke. To eller tre store plakater er nok til at tilstrækkeligt dekorere en typisk soveværelse mur, især når indrammet. Dedikere hver væg til en specifik sport, team eller spiller samtidig giver plads til nogle af dweller's personlige erindringer så godt.

•Medtagelse en basketball hoop, der fordobler som en beskidt tøj hæmmer og du behøver ikke at bekymre sig om beskidte tøj henkastning gulvet længere. Et andet tilbehør kan du tilføje er en lampe, formet som en kugle. Hænge et net i det ene hjørne af rummet og fyld den med bolde. Overveje at medtage en sækkestol eller stol designet til at efterligne en bold. Slut den indretning ved at tilføje Plys puder på sengen, der ligner bolde.

Tips & advarsler

  • Hvis rummet er ikke for dig, spørger beboeren hvad team, sport eller spiller de ønsker omtalt mest. Omfatte ham i plukning af visse varer, selv hvis du ønsker det endelige resultat være en overraskelse. Hvis du koncentreret om en bestemt sport, basketball eller fodbold, få bannere eller flag fra hvert hold til at hænge på en væg eller sprede dem i hele lokalet.
  • Tillad nok tørretid for maling, før du tilføjer en kant eller hænge noget på væggen. Lad rumluften for et par dage før så alle kan sove i den når du maler. Installere hylder eller nets sikkert så de ikke vil blive sikkerhedsrisici ved at falde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com