Hvordan man kan dekorere et soveværelse med grå, sort & Brown

August 11

Hvordan man kan dekorere et soveværelse med grå, sort & Brown

Farveskemaet er en af de første ting, der skiller sig ud om et værelse, når du indtaster den. Nogle farver, som blå og grøn, tendens til at gå godt sammen, mens andre som pink og guld kan ikke være den bedste kombination for en æstetisk effekt. Grå, sort og brun er alle farver, der har tendens til at gå pænt sammen, give dem en neutral baggrund og de kan fungere godt i et soveværelse miljø.

Instruktioner

•Lay ned en grå eller brune tæpper i soveværelset. Hvis du har trægulve, kassere tæpperne helt og lad det brune træ af gulvbelægning bliver en stor del af din farveskema.

•Decide, som farve, du vil bruge på dine vægge. Mørkere farver kan være kvælende, så sort skal bruges sparsomt. Men både grå og lysere brune kan bruges til at angive tonen i rummet. Du kan også sætte en kant i anden farven som en accent. For eksempel kan du hænge en brun kant på en grå væg. Være sikker på brune er en cool brun tone til at matche den cool tone i grå.

•Fyld værelse med møbler i sort og brun. De to farver passer godt sammen så alle møbler ikke skal være det ene eller det andet. Hvis du har malet væggene brun, bruge flere sorte møbler, så du ikke over mætte rummet med en enkelt farve. Skiftevis, tilføje nogle stykker med krom eller sølv metal accenter, såsom et skrivebord, der kan tilføje den grå farve ordningen i møbler. Prøv at gøre stykkerne underspillet, så rummet ikke ser mindre.

•Drape en grå, brun eller sort dyne over sengen. Prøv at bruge en nuance, der adskiller sig fra vægfarven og som accenter møblerne effektivt. Ligeledes overveje at tilføje dekorative puder på sengen, der supplerer Talsmanden, såsom grå puder på en sort dyne eller sorte puder på en brun Talsmanden. Hvis væggene er lys, kan du overveje at bruge en mørk dyne og vice-versa.

•Tilføj fotografier og andre personlige præg på værelset der gavner din farveskema. Billeder placeres nemt i sort eller brun rammer, der vil matche møbler eller accent væggene. Eller bruge sølv metalrammer til Tilføj et moderne touch.

Tips & advarsler

  • Tag sort-hvide fotos af rum som du dekorere. Dette vil hjælpe dig med at visualisere den samlede effekt af en grå, sorte og brune værelse med større klarhed, da selv objekter, der ikke passer til denne ordning vil fremgå at fotoet.
  • Overvej at tilføje en pop af fed farve i dit tilbehør til at give rummet nogle vigor.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com