Hvordan man kan dekorere et soveværelse til at komplimentere et Van Gogh maleri

June 1

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til at komplimentere et Van Gogh maleri

Vincent van Gogh var en produktiv kunstner, producerer tusindvis af skitser og malerier, før han begik selvmord i en alder af 37. Mens van Gogh garnered lidt anerkendelse for sit arbejde, mens i live, han er nu kendt som en af de største kunstnere i historie og sine malerier, især sin 1889 arbejde "Starry Night," er blandt nogle af mest gengivet i verden. Når dekorere en soveværelse for at supplere nogen van Gogh maleri, vælge fed komplementærfarver, rustikke møbler og accenter, ekko illustrationen.

Instruktioner

•Markér de dominerende farver af din van Gogh ved at vælge store dekorative elementer i farver, der supplerer dem af maleriet. Et maleri, byder på lyse guld ville slående, når parret med en gul sengetæppe eller kontrast ud for et par af lys blå gardiner. ECHO orange af café i "Cafe terrasse på det sted du Forum" med en orange tæppe. Naturligvis, vil de dominerende farver varierer fra maleri til maleri.

•Hold dine møbler, rustikke og ukompliceret, og begrænse tilstedeværelsen af mønstret stof. Van Gogh's illustrationer har dramatiske hvirvler af farve og en frisindet, impressionistiske æstetiske. Elegant rustfrit stål, sort mat sten og andre moderne præg vil sammenstød med Van Gogh varm og naturlig vibe. Løvtræ som eg og ahorn echo de varme undertoner af mange van Gogh malerier. Sørgeligt malede møbler ved let slibning for at afsløre træ nedenunder er en nem gør det selv-måde at øge rusticity af malede møbler. Når du skal vælge sengetæpper, vælge tæpper og gardiner solid farver når det er muligt. Travl mønstre vil aflede af van Goghs kunst fed, grafiske elementer.

•Finish dit værelse med finurlige kunstnerisk anstrøg, der spiller med hensyn til din Van Gogh maleri. Hvis du hænger van Gogh "Vincents stol med sin pibe," guffe en gul stol af din egen næste til en reol til en nem læsning nook, eller placere et rør i hyldest på dit skrivebord. Van Gogh malet ofte solsikker og iris, og en vase af enten ville være en smart visuel tilføjelse til et værelse med en lignende maleri.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com