Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en 11-årig dreng

January 18

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en 11-årig dreng

Sørøverskibe, rum eventyr og rideheste i det vilde Vesten er bare en typisk eftermiddag for nogle 11-årige drenge. Andre tilbringe deres dage med musikere, skuespillere og på sæt af deres foretrukne tv-show. Dekorere et soveværelse til en 11 år gammel, der fanger hans fantasi og opfordrer ham til at gøre hvad han elsker. Gøre temaet for soveværelset en subtil baggrund, så han stadig har plads til at vokse og udvide sine sympatier og antipatier uden at gøre rummet forældede.

Instruktioner

•Paint vægge i en lys farve, der holder temaet sammen. Hvis du laver vilde Vesten, for eksempel ville en cactus grøn se fantastisk. Pirater, blå. Hvis du ønsker at gøre et værelse, der er fokuseret på underholdning, male værelset hvid med tynde sorte streger, som noder.

•Vælg en kant med billeder, som vil interessere 11-årige. Gå amok med skibe, guitarer, heste eller andre design, der vil gøre temaet for rummet indlysende. Indsæt grænsen enten 2 inches under loftet eller i midten af væggen.

•Pick rekvisitter og vægtæpper, der ikke kommer fra en children's butik. En 11-årig dreng vil barnlige ting meget længere tid og du kan få pæne ting fra butikker som TJ Maxx, Target og Wal-Mart, der passer til både drengen og den kommende teenager. Vælg et spejl med en dekorativ kant; spejlet gør også rummet ser større. Gamle filmplakater tilføje ikke blot til tema-underholdning - du kan vælge en, der passer til næsten enhver tema.

•Pick ud massive møbler og holde sig ikke for tæt til et tema på det. Vælg klassiske møbler, der kan overføres fra rum til rum som dreng aldre. Det er okay at få skøre med billeder på sengetøj eller andre ting, der kan let udskiftes, men holder sig til klassikere med de dyrere stykker.

•Få mønstrede gardiner eller--for en twist - vælge flere gardiner i forskellige farver, der blander. Undgå blonder eller dikkedarer, fordi en dreng ikke vil lide et rum, der synes feminine.

•Sæt op nogle væg hylder, og tilføje billeder af dit barn og hans venner og nogle indrammede stykker af din søns illustrationer, hvis det er noget han er stolt af.

Tips & advarsler

  • Spørg den 11-årige dreng, hvad han gerne sit værelse til at se ud. Arbejder sammen om at indrette værelset sikrer, at han får en plads, han kan lide og opfordrer limning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com