Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en Teen pige

December 31

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en Teen pige

I løbet af teenageårene begynder unge voksne at virkelig udforske deres følelse af individualitet. En forælder eller omsorgsperson kan bidrage til at fremme denne vækst i sunde måder ved at tillade en teen pige til at dekorere sit soveværelse og gøre det til sin egen classy tilflugtssted hvor hun kan slappe af privat.

Instruktioner

•Spørg din datter hvad gør og ikke virker i hendes nuværende værelse, hvad hendes yndlingsfarve er, og hvad tema hun ønsker.

For at skabe et funktionelt rum, som en teenage pige vil nyde, du har brug at sikre, at hun spiller en afgørende rolle i at skabe rummet. Rentaldecorating.com påpeger, at teenagere er gammel nok til at tage ansvaret for at planlægge deres værelser. Din datter vil sætte pris på det ansvar, du giver hende.

•Indstil et budget for din datter, og tilbringe et par weekender spadserer med hende for at få en idé om, hvilke varer der falder i din prisklasse. Indsnævre farveskema til tre eller fire farver, og træffe en endelig afgørelse på rummets tema. For et lille rum, så prøv lysere nuancer for at oprette en roomier føler; for et stort rum, overveje mørkere farver til en intim og hyggelig atmosfære.

•Spørg din datter til at finde et mønster, kunstværk eller endda et stykke af møbler, hun ønsker at bygge hende værelse rundt. Det bør afspejle farveskema eller tema i rummet - selvom det ikke behøver at forholde sig direkte. Bruge dette stykke for at vælge farver og mønstre for resten af rummet. En stribet pude, for eksempel, giver farver til dekorere rummet, mens et stort tæppe med geometriske figurer kan give farve og mønster ideer.

•Paint room først bruger den vigtigste farve valgte hun for sin farveskema. Overvej at tilføje et vægmaleri på en væg. Vinyl decals også arbejde godt. Hvis du vælger vægmaleriet, lad din datter skal du vælge en indstilling for hun er lidenskabelig omkring, og dække enten alle eller en del af en væg med det.

•Find ud af, hvilke aktiviteter dine teen ønsker plads til i hendes værelse som skolearbejde, TV-tid eller læsning. Oprette en skitse af værelse og afsnittet off områder for hver af disse aktiviteter. Beslutte, om hvordan du kan indarbejde møbler og opbevaring plads i disse områder. Et område kan tjene flere formål, hvis opbevaringsplads er rigeligt.

•Tilføj alsidig møbler. En tabel med fold-down sider kan fungere som både et natbord og et lille skrivebord, mens et stof osmanniske bliver en ekstra stol, når virksomheden kommer på besøg.

Oprette afsnittene i rummet du planlagt ud, såsom en hyggelig læsesal hjørne eller et område med masser af reoler og en skranke for skolearbejde.

•Accessorize med lysere, farverige elementer i en neutral eller soft-farvede rum og tone ned i stuen med neutral eller blødere-farvede elementer i et farvestrålende rum. Prøv at tilføje en baldakin eller hovedgærde i seng i en afdæmpet farve, så din datter er omgivet med en beroligende aura ved sengetid. Undgå for mange blues eller mørke nuancer, der kan gøre rummet føler sig lille og deprimerende. Vælge i stedet for lyse farver, såsom baby blues med lyse grønne eller selv bleg pinks.

•Tag note af noget, der ikke arbejder, og omarrangere rummet efter behov efter en måned. Find billige måder at løse problemer ved at omarrangere elementer eller bringe elementer fra rundt omkring i huset.

Tips & advarsler

  • Rentaldecorating.com rådgiver forældre til at give teenagere deres egen plads. Respekterer din teenagedatter privatliv, og hun vil være mere tilbøjelige til at nyde sit værelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com