Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en teenagepige

December 24

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en teenagepige

Hver teenage pige har brug for et rum for sig selv, et område, hvor hun kan skrive i sin dagbog, hænge ud med sine venner og taler i telefon. Dekorere hendes værelse på en måde, der udtrykker hendes personlighed og individualitet, gennem kunst, billeder, maling farver og selv sengetøj. Billig opdateringer som nye lampeskærme, tæpper og plakater, kan gøre en stor forskel i et værelse. Bland store-købte varer med hjemmelavet kunsthåndværk til at vise kreativitet og skabe en private fristed for din teenage pige.

Instruktioner

•Opdater din teenagers værelse ved at lade hende vælge hendes favorit maling farver. Hvis du gerne vil gøre noget lidt mindre drastisk, udvælge en grænse til at gå rundt om toppen af væggen; Lad din teenager, vælge det design, som passer bedst til hendes personlighed. Du kan også stencilen foretrukne ord og vendinger over neutral hvid eller creme vægge. Hvis din teenager er meget kunstnerisk, tillade hende at male et vægmaleri over sit soveværelse vægge.

•Tilføj drama og spænding til din teen soveværelse ved hjælp af lamper. Udskift slidte lampeskærme med smukke, beaded versioner for en billig indretning opdatering. Hænge kinesisk papir lanterner fra loftet for at tilføje en sjov stemning i rummet.

•Udskift din teenager sengetøj for en øjeblikkelig opdatering. Købe en dyne og ark sæt, eller mix og match mønstre. Striber og prikker er populære designs blandt teenage-piger, som er fed blomst mønstre. Udskift en barnlig hovedgærde med en slankere, mere moden.

•Udskift møbler, at din teenager er vokset med emner, som hun kan bruge hele sin college år og ud over. Investere i en robust computer skrivebord og en komfortabel og ergonomisk stol. Hvis hun har brug for mere skabsplads, købe en garderobe eller en kiste, som hun kan bruge til at gemme sin high school memorabilia i senere.

•Decorate din teenagers værelse med et tema, ifølge hendes Hobbyer og interesser. Hvis hun er en naturelsker, oprette en regn skov-tema rum komplet med levende planter og plakater fremhæver hendes favorit miljømæssige årsager og organisationer. Hvis din teenager er kunstnerisk, skal du vælge en håndlavet quilt til hendes seng og dekorere med forskellige kunst og kunsthåndværk fra vintage butikker. Oprette en kunstners staffeli, så hun kan skabe kunst i sit eget private rum.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com