Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en trommeslager

February 19

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til en trommeslager

Trommespil er en foretrukne form for selvudfoldelse for mange mennesker, og for dem, der har viet deres liv til instrumentet, der er nok ikke noget mere velkommen end et rum, der er dedikeret helt til trommespil. Udsmykning et værelse, der ville behage en trommeslager er en blanding af praktiske planlægning med masser af kreative udtryk smidt i. Spørgsmål til at huske på, når dekorere et soveværelse til en trommeslager indebærer ikke kun æstetik, men også reducere de høje lyde trommeslager vil uundgåeligt skabe.

Instruktioner

Udsmykning et værelse for en trommeslager

•Paint værelse trommeslagers favorit farve før du tilføjer noget andet til rummet, og så lad malingen tørre efter anvisningerne på dåsen.

•Paint et vægmaleri af din trommeslager yndlingsband på væggen. Dette bør være et af knudepunkterne i rummet. Fordi praksisområdet vil allerede være et brændpunkt i rummet, kan det en god idé at male dette på en anden del af væggen som ved sengen eller ved skranken.

•Consider bygge en ophøjet platform som fungerer som en fase, hvor trommeslageren kan øve. Det behøver ikke at være meget høj. Det kan være lidt forhøjet med tæpper til at absorbere lyden og helst i et hjørne af rummet.

•Tilføj lyd proofing til væggene, hvis trommeslager planer om at praktisere regelmæssigt. Billig æg kasse skum absorberer lyd og kan sættes på væggene omkring den trommeslager fase.

•Skabe i hylder og opbevaring cubbies at holde trommestikker, noder, stereo og hovedtelefoner og musik cd'er ved siden af scenen. Hvis trommeslager ønsker at praksis trommespil mens du spiller sammen med hans foretrukne band, vil alt være inden for rækkevidde.

•Klippe ud af CD dækker alle trommeslager favorit trommeslagere og bands og læg dem i en indrammet collage til at hænge på væggen.

•Frame plakater og billeder af trommeslagers foretrukne trommeslagere. Vintage plakater fra 60 ' erne og 70 ' erne oprette en luft af musikalske nostalgi, men helt sikkert du er ikke begrænset til trommeslagere kun fra æra.

• Indsamle gamle poster og sætte dem i rammer med billeder af kunstneren. Disse kan være fremstillet i visuelle præsentationer på væggene, enten som en samling af optegnelser eller i grupper, der har plakaterne eller collage.

Hæng en tromme-tema nyhed ur på væggen overfor fra øvelsesområdet. Dette tillader trommeslager til at holde styr på sin praksis sessioner.

•Skabe tilbehør ind i stuen, at trommeslageren vil påskønne som en musemåtte med en tromme tema eller tromle-relaterede tapet til den stationære computer.

• Indsamle forskellige trommer fra hele verden og hænge dem op eller gemme dem på display hylder. Smart valg er afrikanske trommer, aboriginal trommer fra Australien eller bongo trommer fra Cuba. Du kan vise disse på forskellige steder rundt i lokalet eller oprette en "verden tromme" hjørne.

Tips & advarsler

  • Det vigtigste aspekt af dette værelse er, at det fremmer den trommeslager kærlighed til musik. Det bør inspirere kreativitet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com