Hvordan man kan dekorere et soveværelse til sommer

July 24

Sommeren er sådan en sjov sæson---hvorfor ikke tænke på det morgen og aften? Du kan gøre det nemt ved at dekorere dit soveværelse med et varmt vejr tema. Starte med det vigtigste element---bed--- og har en blast at vælge de tre S: ark, shams og spredning. Derefter videre til belysning og andet tilbehør, og nyde søde sommertid drømme.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til sommer

•Brighten din seng med de farver og mønstre i sommer. Du kan finde munter striber og blomsterprint i årstidens toner som popcorn gule og kaprifolium pink. En nautisk tema er også sjov---tror muslingeskaller, fisk og sejlbåde. Må ikke gå overbord med mønstre selv---for eksempel, bruger solid ark med en blomstret humbug og sengetæppe.

•Træffe tilbehør, ekko temaet for dit sengetøj. Hvis din spredning er dekoreret med en strand scene, tilføje en sjov shell-dækket boks eller skål til din natbordet. Hvis du bruger floral plader, afhente at look med en vase med blomster i gratis farver.

Forpakket dekorativ belysning med en sommer motiv. Oplive dine vinduer med streng lys i form af flamingoer, margarita briller eller palmer. Hænge papir lanterner i sommerlig farver og mønstre.

•Sæt stearinlys i sommer-tema lysestager. Du kan vælge fra alle former for motiver, herunder flip flops, surfbrætter, palmer og sejlbåde. Candlelight vil tilføje en romantisk touch, og beholderen vil gøre dig klukle.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en stol i dit værelse, der har bør for en pude eller kaste, bruge farverne i dit sengetøj men ikke gentage det præcise mønster.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com