Hvordan man kan dekorere et soveværelse til tvillinger

January 7

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til tvillinger

Designe for tvillinger kan være en udfordring, om design for enæggede tvillinger med ens eller forskellige personligheder. En anden udfordring er når tveæggede tvillinger (tvillinger med forskelligt køn) vil gerne dele et værelse; godt design flow og kombination af begge personligheder bør overvejes. Læs videre for at lære hvordan man kan dekorere et soveværelse til tvillinger.

Instruktioner

•Paint med neutral farve, især hvis du har tveæggede tvillinger. Valg for tveæggede tvillinger ville være gul eller lys tan eller taupe. Hvis rummet er stor nok til at sætte en afgrænsning eller divider, male pigens side en feminine farve og drengens side en maskulin farve. Hvis tvillingerne er af samme køn skal du vælge en farve, der er mere feminine som pink eller lilla for piger; og vælg maskuline farver som blå eller Bourgogne for drenge.

•Tilføj vindue dækker for privatlivets fred. Vælge træ persienner eller plantage skodder så accent med gardiner på side eller valance øverst med stof farver, koordinere med sengetøj valg.

•Tilføj møbler. De største billet poster er sengene. Tilføje en dobbelt køjeseng, hvis pladsen er minimal. Placer den mod væggen for at holde det sikkert og forhindre den, der vil sove på toppen fra falder ud af sengen. Hvis rummet tillader, tilføje to enkeltsenge, rammende kendt som enkeltsenge. Placer dem på modsatte side af væggen eller i en L-figur. Tilføje to nat står på hver side eller placere et langt bord i midten, der kan fungere som en fælles natbord. Tilføje to dressers en for hvert barn, hvis rummet tillader. Hvis pladsen er et problem, bruge en høj dreng og har din tvillinger dele den.

•Tilføj sengelinned og puder. Vi ser næsten altid identiske tvillinger iført det samme tøj. Selv om der er ingen regler, at de skal have identiske ting, finde forældre det lettere når du foretager valg af ting at købe for enæggede tvillinger at være lignende eller identiske, så der bliver ingen jalousi, der kunne ende, hvis anden, ville foretrække den anden ejendele. Samme med sengetøj, brug identiske sengetæpper, tæpper og puder for enæggede tvillinger medmindre du involvere dem og de vælger en anden stil. Bare husk på at rummet stadig ser sammenhængende, selv når de stilarter og designs ikke er. Et forslag er at bruge komplementære farver eller koordinere sengetøj, selv når de ikke er en eksakt match. Tveæggede tvillinger, der deler et værelse, kan du bruge en neutral sengetøj stil, der vil arbejde for en dreng eller en pige eller bruge en skillevæg til at adskille de to områder, således at pigen kan vælge, hvad hun ønsker at have i sin plads og drengen vil være i stand til at have sin egen personlige touch. Tvillinger, identiske eller ej, har brug for plads til at vokse og at fodre deres individualitet selv i et fælles rum.

•Tilføj belysning. Tilføje en bordlampe på hver seng sidebord. Du kan også tilslutte op eller klemme en læselampe på den øverste køje seng, da det er for højt til at nå natbord. Tilføje loftsbelysning eller track lys til at lyse op i rummet.

•Afspil område. Udpege et område, hvor din tvillinger kan spille i. Hvis rummet er lille, kan du udpege et andet rum som et legerum. Hvis et rum er stort nok, udpege en legeplads i rummet. Sørg for at holde det godt organiseres, så det ikke vil altid være rodet med legetøj, én ting at undgå rod er at tilføje opbevaringsenheder hvor din tvillinger kan lægge væk deres legetøj efter at spille.

•Study område. Placere et skrivebord længe nok for tvillingerne at dele, placeres det imod væggen. Eller hvis rummet er stort nok til to skriveborde, placere dem på modsatte side af lokalet eller i en L-figur. Holde det organiseret ved at tilføje bog hylder og skuffer.

•Tilføj tilbehør. Et værelse er ikke komplet uden at tilføje tilbehør. Har din tvillinger, vælge de emner, de ønsker at se i deres soveværelse. Placer billeder af tvillinger, på en hylde eller på hver seng sidebord. Tilføje vægkunst, tingeltangel og andre ting, de nyder at have omkring. Du kan ramme deres kunstprojekt og Placer dem på hver side af lokalet. Tilføje personalisering ved at hænge deres initialer eller navne i træ blokke oven på hver seng.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com