Hvordan man kan dekorere et soveværelse til Twin 8-årige drenge

July 14

Hvordan man kan dekorere et soveværelse til Twin 8-årige drenge

Det er let for forældre til tvillingerne at købe matchende outfits, fordi de ønsker at undgå at børnene bliver jaloux på hvad de andre har. Men når du dekorerer deres værelse, du har brug at rådføre sig med din drenge. Deres soveværelse er deres personlige rum og bør afspejle deres individuelle personligheder. Det ville se bedst, hvis de vælger det samme tema, men det er muligt at kombinere to ideer i ét rum.

Instruktioner

•Spørg drengene separat hvordan de gerne vil have deres værelse indrettet. De kan have det samme men odds er, at de gerne vil have to forskellige temaer. For eksempel kan man ønsker superhelte, mens den anden vil fodbold.

•Pick én farve, der vil arbejde med begge temaer og male væggene. Bruge farver, der vil matche næsten enhver tema, som hvid eller en dyb blå. Male værelset og placere en stor plakat af en superhelt (eller valg af en tvilling) på den ene side af rummet. Holde et klistermærke af et fodboldhold (hvis det er valget af en tvilling) på anden siden af lokalet.

•Purchase narresut sæt, glarmestre, sportsudstyr (hvis relevant), tegneserier og sækkestole.

•Organiser og dekorere rummet. Hænge vindue behandlinger. Ved hjælp af eksempler på superhelte og fodbold som valg, sætte superhelte-dækkede ark og en matchende Talsmanden på en seng. Dække andre sengen med fodbold-tema ark og en team Talsmanden. Placere en væg storage-enhed langs væggen, hvor de to temaer forbinde. Vise tegneserier og en fodbold eller anden sport vare på enheden for at blande temaerne. Sætte sækkestole et par fødder foran enheden. Tilføje dressers for at afslutte rummet. Overvej at bruge køjesenge, som de bruger mindre plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com