Hvordan man kan dekorere et soveværelse væg med en Plasma

November 8

Som teknologi forskud, få fjernsyn slankere, som optager mindre plads men skaber nye udsmykning udfordringer. Mange mennesker vælger at hænge plasma-tv i deres soveværelser for klart billede og bekvemmeligheden ved ikke at have en omfangsrig TV sidder på toppen af en kommode. Dekorere dit soveværelse vægge omkring plasma-TV på en måde, der tillader dig at nyde at se det uden at tage væk fra stemningen af dit soveværelse.

Instruktioner

•Paint væggen bag plasma TV to nuancer mørkere end de andre vægge eller i en anden farve helt. Hvis du vælger en forskellige, men komplementære farve, bør det være mørkere eller dristigere og end de andre tre vægge. Dette vil tjene som din accent væg.

•Monter plasma TV hvor det vil give dig den bedste udsigt fra din seng, stol eller andre steder i dit soveværelse, hvor du nyde at se TV. Skjule ledningerne ved hjælp af en wire klip eller rør, hvis de skal hænge ned. Male det samme farve som væggen for at gøre det blande i bedre, som vil holde ledningerne fra forklejne din væg udsmykning.

•Installer floating hylder på en eller begge sider af tv'et for at skabe dimension og interesse i væggen. En gruppe af tre hylder eller geometriske rektangel og kvadrat klynger vil tilføje interesse. Fyld hylderne med heftig stearinlys, vaser, planter, blomster arrangementer eller statuer for dybde og dekoration. Væg sconces er en anden mulighed for at hænge rundt plasma-tv, der tilføjer dybde og tekstur.

Hæng runde spejle eller en lodret foto arrangement på begge sider af plasma TV. Ordninger bør omfatte forskellige størrelser eller former end tv'et. De skal skille sig ud men ikke konkurrere med tv'et.

•Decorate TV-selv hvis slanke, sorte elektronik ikke passer din udsmykning stil. Ramme plasma-TV med en særlig dækning eller lærred til at forklæde det som kunst. Du kan have billederne trykt på speciale lærred, så godt.

Tips & advarsler

  • Undgå at tilføje for meget på væggen omkring dit plasma-TV. Dette vil distrahere dig fra hvad er på TV og overvælde væggen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com