Hvordan man kan dekorere et spansk værelse

October 15

Hvordan man kan dekorere et spansk værelse

Spansk dekoration kombinerer middelhavsinspirerede beskedenhed og sydvestlige farveskemaer, samt religiøse elementer, for at give alle rum i dit hjem kulturelle flair, der er behagelig for øjet. Rich nuancer af orange og rød, samt variationer af brun og grå, gået sammen om at gøre en fremtrædende spansk stil rum i dit hjem en af de mest attraktive.

Instruktioner

•Paint væggene en medium skygge af tan hvis du vil medtage intenst farverige elementer som ende tabeller malet turkis eller væg kunst i levende røde nuancer. For at gøre væggene bruge funktionen vigtigste farve på værelset, en intens skyggen af rust rød eller støvet rosa.

Hæng messing eller smedejern lysestager på den mest mærkbar væg i rummet, og pryde sconces med rød eller orange stearinlys til at tilføje en anden pop af farve. Stearinlys indpakket i papir eller bagepapir, der viser billeder af Kristus eller Jomfru Maria gør for autentisk spansk indretning samt.

•Sæt et område tæppe i brændt orange eller lys brun i midten af rummet.

•Tilføj laves på en sofa, loveseat eller lænestole betrukket læder og hårdttræ rammer. Mørkt læder i nuancer af chokolade brun eller kakao er passende for værelser prydet i spansk stil. Omfatte pyntepuder i rustik nuancer af orange, pink, gul og rød på møblerne.

•Medtagelse en hacienda-stil kommode, vin rack eller hutch i rummet med smedejern accenter og udskæringer af billeder som vinstokke eller druer. Stykker lavet af nødlidende træ vil tilføje ægthed til rummet.

•Medtagelse terrakottakrukker i hjørnerne af rummet; Vaserne kan være tom eller fyldt med lyse røde spanske blomster som Valencia roser eller nelliker eller sorter af kaktus.

•Tilføj illustrationer til accent væggen, en oil painting af en flamenco danser og en overpyntet katolske-tema billede af Jomfru Maria holder Baby Jesus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com