Hvordan man kan dekorere et spejl dækket væg

March 27

Udsmykning omkring et spejl kan være vanskeligere end udsmykning en almindelig væg, fordi alt i rummet vil blive afspejlet. Det er især tilfældet, når en hel væg er dækket med et spejl. Få bedst ud af dit spejl-dækket væg ved at dekorere spejlet og rummet omkring det. Spejlet kan blive omdrejningspunktet for rummet, eller blot forbedre resten af dit indretning. Brug din foretrukne typografi, billeder, mønstre, farver eller binde en udsmykning tema med spejlet.

Instruktioner

•Tilføj en farverig kant omkring spejlet. Male væggen, der titter ud fra bag spejlet en fed farve, installere dekorative støbning rundt i spejlet for at gøre det ligne et indrammet spejl eller lim dekorative fliser, muslingeskaller eller andre elementer omkring kanterne af spejlet.

Hæng gardin paneler eller stof foran spejlet eller på siderne til at dække en del af spejlet. Installation af dekorative gardin stænger eller et loft-monteret glidende system vil tillade dig at vise spejlet eller skjule den, når du ikke ønsker at se den. Ren og skær paneler vil mindske effekten af spejl, mens det stadig tillader bits og stykker for at skinne igennem.

•Installer et billede jernbane over spejl til at hænge store billeder eller stykker af illustrationer. Du kan hænge rammer fra kroge i loftet, hvis der er ingen vægplads over spejlet.

•Decorate spejl med vindue frost. Bruge stencils for at tilføje design, der går med sæsonen eller supplerer din indretning, såsom snefnug i løbet af vinteren eller hjerter til Valentinsdag. Alternativt, Tilføj en patina til overfladen af spejlet, så det er stadig skinnende men ikke afgiver en refleksion.

•Stick Vindues mærkater på spejle. Bruge billeder, ord eller design, der supplerer indretning på værelset. Brug tørre slette markers skrive citater, ord og tegne mønstre på spejlet, har du nice skrivestil eller kunstneriske evner.

•Anbring et stort stykke af møbler foran spejlet, som en reol med en åben ryg eller en sofabord. Dekorere møbler med attraktive elementer, der afspejler fra spejlet, såsom stearinlys, blomster eller keramik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com