Hvordan man kan dekorere et spejl ramme

July 26

Den kedelige spejl ramme er en saga blot. Med spejlet bliver brugt mere når udsmykning, er at skabe en attraktiv spejl ramme en nødvendighed. Om det som supplement til en pejs mantel som et værelse knudepunkt, eller hvis det bruges til at gøre en lille badeværelse eller soveværelse se større, spiller et spejl en vigtig rolle i boligindretning. Tilføje enkle Dekorationer kan gå langt i at gøre kedelige, plain og almindelige spejl ramme mere attraktive.

Instruktioner

•Brug maling til en dekorere et spejl ramme. Jazz op dit spejl ramme ved at male det en fed eller levende farve, der supplerer farveskema i rummet. Prøv lilla maling på et spejl ramme i et rum med gule vægge. Du kan endda bruge faux maleteknikker eller stencils for at tilføje dybde og dimension til dit spejl ramme.

•Brug silke blomster til at dekorere et spejl ramme. Brug din hot limpistol, tilføje Tusindfryd til spejl ramme bruges i dit landkøkken. Tilføje roser til spejlet i dit soveværelse at tilføje en følelse af romantik. Husk at tilføje grønne områder og baby's breath at gøre dit spejl, ligner mere en buket.

•Brug bånd til at dekorere et spejl ramme. Dekorere et spejl ramme anvendes i et barns børnehave med bånd bundet i små drenge. Hot lim pink, blå, gul og grøn bånd hele vejen rundt spejl ramme at tilføje dybde og dimension. Du kan endda dække dit spejl ramme i forskellige farver af båndet til at skabe striber.

•Brug fliser til at dekorere et spejl ramme. Fastgør stykker af fliser på et spejl ramme til at skabe en mosaik. For et større spejl ramme, skal du bruge hele fliser i nuancer, der kan supplere de andre farver, der bruges i rummet. Have lidt sjov og tillægger et spejl ramme lyse juvel-tone fliser.

•Brug tekstiler til at dekorere et spejl ramme. Med din hot limpistol, vedhæfte stof til dit spejl ramme. Prøv at bruge satin at give dit spejl ramme et skinnende udseende. Tweed eller linned vil tilføje tekstur til et spejl ramme og fungerer godt i en traditionel stue eller spisestue.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com