Hvordan man kan dekorere et spisebord med Apothecary krukker

December 28

"Apotekeren" er et begreb, der daterer sig helt tilbage til middelalderens Europa, og det henviser til en person, der fungerede som en primitiv farmaceut. En apoteker vil forberede narkotika, medicin og andre potions for sundhed og fordel af klienter og kunder. I dag moderne apotekere sælger en række helsekost og kosmetiske produkter. Apotekeren krukker henvise til de ikoniske krukker i forskellige former og størrelser, der var typisk findes omkring gammeldags apotekere. Der er ingen grund til hvorfor du ikke kan bruge dem på dit spisebord som unik indretning.

Instruktioner

•Gather tre apothecary krukker af forskellige størrelser og samle dem på midten af bordet. Fylde hver med separat, forskellige genstande fra naturen, såsom kviste, blade, blomster, kogler eller sten.

•Anbring en mager apotekeren krukke i midten af hver kuvert. Roll hver kniv og gaffel i en klud serviet og anbringes i hver skinny apotekeren krukke.

•Sæt en stor apotekeren krukke i den ene ende af bordet, og fyld den med punch, saftevand, sangria eller andre drikkevarer. Bruge en slev for at distribuere drik til dine gæster.

•Sæt en lille apotekeren krukke ved siden af hver kuvert. Indsæt en små fyrfadslys stearinlys inde og lys det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com