Hvordan man kan dekorere et stort rum med prikker

April 16

Hvordan man kan dekorere et stort rum med prikker

Polka prikker kan tilføje en sjov, funky, lunefulde eller legende stemning til et rum, især et stort rum, der føles kold og uindbydende. Størrelse, farve og mængde af polka prikker du bruger kan have en bred vifte af effekter i rummet, fra appellerer til travle og kaotisk. For eksempel, vil en stue med bittesmå prikker overalt sandsynligvis føler barnlig og skabe en kaotisk look, mens et par velplacerede polka dot mønstre vil tilføje sofistikerede interesse.

Instruktioner

•Paint vægge en solid farve som komplementerer dit farveskema. Tilføj prikker på en væg eller anvender en tapet kant rundt i lokalet, der har polka prikker på den for at oprette tema på væggene.

•Medtagelse et par stykker af runde møbler til at gå med temaet, såsom en lyse runde storage osmanniske. En polka prikket sofa kan være for meget i en stue, en polka prikket stol eller smide puder vil opstille temaet uden at være alt for travlt. Tilføje polka prikket drejeknapper til en kommode eller maling polka prikker på en natbord i et stort soveværelse.

•Medtagelse polka dot mønstre i nogle af sengetøj i rummet. Store prikker på en dyne vil fortsat temaet i et soveværelse. Bruge en polka prikket valance eller smide i en stue.

Hæng skræl og stick vinyl cirkler på den ene væg, bruger kun store og mellemstore kredse for at holde indretningen i samme størrelse som det store værelse. Hvis der er for meget for dig, hænge runde billedrammer og spejle på væggen. Male polka prikker på et stort spejl ramme, hvis du ønsker at blande det.

•Spread prikkede detaljer i hele lokalet så dit tema er forenet og hele rummet ser tilsluttede. For eksempel, en polka prikket lampeskærm eller vase kan sidde på en natbord eller sidebord med polka prikket smide puder på sengen eller sofaen. Anker værelse med en polka prikket tæppe eller et tæppe med en polka dot kant.

Tips & advarsler

  • Bruge forskellige størrelse polka prikker for interesse, selvom bruger små prikker sparsomt så de ikke går tabt i det store værelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com