Hvordan man kan dekorere et stort rum over trappen

May 7

Dekorere væggen over dine trapper forvandler et tomt lærred i en dekorativ udstillingsvindue for dit hjem. Højden af væggen kombineret med manglen på flad overflade nedenfor tilføjer en udfordring, når udsmykning trappeopgange væg. Før skalering stigen til at dekorere området, gøre status af dit hjems generelle stil og andre dekorative elementer i nærheden af trappen. En veludført, klassisk udsmykning design over trappen tilføjer visuelle interesse og virker i adskillige år.

Instruktioner

•Anvend en stige til at komme tæt nok til at måle pladsen ovenfor trappen. Hvis du vil minimere den tid du bruger på en stige, skønne området ved at måle fra loftet ned til omkring bunden af væggen mens stående på trappen.

•Paint området over trappen en accent farve. Det henleder opmærksomheden på området og gør det mere af et brændpunkt.

Hæng en vigtigste fokale stykke på væggen, der er stort nok opmærksomheden uden overvældende væggen. Idéer omfatter en stor indrammet foto, kunst, dekorative krans eller en store dekorative panel fremstillet af stof, træ eller metal.

Hæng mindre dekorative objekter omkring hovedbestanddelen af rummet. Vælg stykker, som supplement til design og farven på din omdrejningspunkt for at skabe en sammenhængende skærm. Idéer omfatte mindre indrammet kunst, dekorative fliser eller kunstige blomsterarrangementer.

•Installer reoler i rummet over trappen, hvis du vil have vist objekter, som du kan hænge. Arrangere objekter på hylderne til at skabe det ønskede udseende.

•Installer forsænket belysning eller spor belysning i området, så du er i stand til at fokusere et af lys på displayet ovenfor trappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com