Hvordan man kan dekorere et strygebræt med træ

October 20

Hvordan man kan dekorere et strygebræt med træ

Jacqueline Smerek, siger i sin artikel "Jazzy strygebrættet dække", at "en coverversion af et strygebræt kan synes som en temmelig banalt projekt, men tænker over det - du ser på strygebrættet meget. Ville det ikke være nemmere for øjnene hvis det havde en muntre dækning?" Hvis du ikke er handy med en nål og tråd, kan du altid købe færdiglavede dekorative slipcovers. Men en anden mulighed er at dekorere træ strygebrættet selv.

Instruktioner

•Aftør strygebræt ned med en våd svamp til at sikre en ren overflade. Tillad bestyrelsen til at tørre grundigt før du tørre den med en tør klud til at fjerne enhver rest eller støv.

•Drej på et lag primer langs kanten af strygebrættet. Lad det tørre ifølge producentens anvisninger (som kan variere mellem mærker) før maleriet på en farve pels.

•Pick ud af stencils, der passer til indretningen af rummet. Dekorere et træ strygebræt kanter med en mindre design som efterfølgende ivy, stjerner og andre geometriske mønstre.

Forpakket dekorativ reb (eller andre trim), supplerer de farver, du vælger for de malede design og lim hot det rundt i hele kanten af brættet. Hvis strygebrættet står klar kan alle tid, frynser og tasseled trim tilføje endnu mere visuel interesse. Hvis bestyrelsen er foldet ofte, flettet reb kan være lige så iøjnefaldende men mindre besværligt at håndtere så vidt sammenfiltring op eller fange på ting.

•Tack på rebet eller trim med dekorative søm eller stifter hvis hot lim ikke er din ting eller springe trim og bruge bare negle til en Forskønnelse omkring kanterne af træ. Kroge kan bruges som både dekoration og til at hænge små flasker af stivelse eller andre forsyninger fra, samt flere mindre tilbehør, der passer til temaet for dit værelse.

Tips & advarsler

  • Hvis du vælger at male toppen af bestyrelsen samt siderne, skal du bruge en beskyttende pad under strygningen på det for at forhindre maling boblende eller brændende.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com