Hvordan man kan dekorere et teenage piges badeværelse

June 27

Hvordan man kan dekorere et teenage piges badeværelse

Dekorere din teenager badeværelse for at afspejle hendes personlighed og interesser. Bruge fed farvekombinationer til at indgyde rummet med lune. Brug bare en lys nuance eller Kombiner flere for et livligt udseende. Dekorere omkring et bestemt designtema såsom parisisk eller ø-inspireret, eller blot bruge farvekombinationer som udgangspunkt. Hvis du omlagt teenagers badeværelse på et budget, skal du bruge maling og billig indretning stykker, at pakke en punch for mindre, såsom farverige badeforhæng og håndklæder.

Instruktioner

•Paint badeværelset vægge. Vælge en pulserende hue at koordinere med indretning tema, såsom lys pink til en prinsesse-inspirerede parisisk udseende eller koral for tropiske appel.

•Decorate med en iøjnefaldende badeforhæng, der bliver omdrejningspunktet for rummet. Hænge en lys pink, hvid og sort polka-prikket gardin fra puddel-formet kroge. Suspendere en turkis badeforhæng med farverige tropiske fisk designs fra seashell-inspirerede kroge.

Hæng lyse pink og hvide håndklæder fra puddel-inspireret væg kroge. Roll turkis og koral håndklæder og vise dem i en ø-inspirerede rattan eller vidje kurv.

•Vælg badeværelsestilbehør, der er både dekorativt og praktisk. Butik essentials såsom bomuld svaberprøver og bolde i hvide keramiske beholdere med sort puddel og Eiffel Tower design. Vælg en harpiks sæbeskål, lotion dispenser og væv boks dække set byder levende tropiske fisk designs.

•Incorporate et scene-stealing stykke ind i designet. Hænge en lysekrone med klar plast eller glas dråber fra loft til at fremhæve en trendy parisisk stil. Vise et spejl med en muslingeskal-indlagte ramme over vasken eller et sminkebord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com