Hvordan man kan dekorere et teenage piges værelse i rødt og hvidt

October 7

Teenage-piger kan være selvhævdende og kompromisløs, især når styling deres personlige rum. Rød og hvid er en slående og fed farvekombination for et soveværelse. Fordi din teenager smag er tilbøjelige til at ændre som hun modnes, holde et beskedent budget. Opnå det look, hun ønsker ved hjælp af maling og tilbehør af sit valg. Inddrage din teenager i hver fase af projektet; hjælpe hende at skabe et rum, der afspejler hendes personlighed og voksende uafhængighed.

Instruktioner

•Paint værelse med din teenager er valgt nuancer af rød og hvid. Lys eller meget mørk rød kan være overvældende og gøre rummet føler mindre hvis de anvendes på alle fire vægge. Hvis din teenager vælger en lys eller mørk skygge, vælge en enkelt, rød accent væg og tre hvide vægge. Dæmpede toner af rød har en mere subtil effekt og kan arbejde godt på alle fire vægge. Hvis din teenager beslutter at have fire røde mure, undgå monotoni ved at bruge hvid trim.

•Coordinate møbler til at matche den farve ordningen. Sand eller førsteklasses kabinetter, closets og hylder og anvende rød eller hvid maling. For en rummelig look, male store emner såsom klædeskabe til at matche væggene de stå imod, men fremme din teenager til at sætte sit stempel på værelse med mindre emnerne. Hvis hun har valgt en enkelt rød accent væg, kan hun nå en dramatisk effekt ved at placere røde elementer mod hvide vægge og hvide mod rødt. For værelser med fire røde mure, opnå en balance mellem farve ved at male de mindre elementer hvid og tilføje røde håndtag eller trim for at binde dem ind i væggene.

•Tilføj boligtekstiler. Hvis din teenager foretrækker en moderne stil, vælge blokke af farve og geometriske mønstre for linned og blinds. Lyse og dramatiske reds er bedst egnet til denne stil. Vælg sengetøj og gardiner med fine mønstre i dæmpede røde og hvide, at skabe et feminint look. Hvis rummet er lille, eller har lidt naturligt lys, vælge overvejende hvide--enten plain hvid eller hvid med røde accenter--for boligtekstiler. For at opnå en varm og hyggelig føler, vælger overvejende rødt. Opnå en harmonisk kombination af rød og hvid ved at samle forskellige tekstiler og mønstre. For eksempel, hvis hvid er vigtigeste-- eller kun--farve i linned og gardiner, skal du vælge rød med hvide accenter-- eller almindelig rød--for puder, tæpper og tilbehør.

•Dress værelse med koordinerende tilbehør. Brug billig elementer til at opretholde eller ændre balancen i farve. For eksempel, hvis den samlede effekt er også røde, købe hvide opbevaringskasser til personlige ejendele og studere materialer. Hvis rummet har en accent væg, hænge et spejl på den modsatte væg at samle ordningen. Tilskynde din teenager til at vælge illustrationen i overensstemmelse med hendes farveskema eller til at oprette sin egen ved hjælp af hvide lærreder og rød maling fra din lokale håndværk butik. Tilføje kontrast og interesse til røde mure ved hængning strenge af små, hvide lys. Ændre alle armaturer, der kolliderer med farveskemaet.

Tips & advarsler

  • Tilskynde din teenager til at se for udsmykning idéer i magasiner eller online og producere en farve bord med stiklinger og ideer.
  • Ansætte en elektriker, hvis der er nogen ledninger involveret når du ændrer lys fittings.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com