Hvordan man kan dekorere et teenage piges værelse med træ breve

February 5

Hvordan man kan dekorere et teenage piges værelse med træ breve

Træ bogstaver lige fra små til meget store er almindeligt tilgængelige på håndværk butikker og har gjort et stort indtryk i home decor. Maling, decoupage eller ellers dekorere dem selv til at bruge træ breve til stave ud meningsfuld ord eller sætninger. Når det bruges på denne måde bogstaverne bliver mere end blot et dekorativt element, bliver de en daglig inspiration. Især nyttig, når det anvendes i en teenaged pige værelse, træ breve personliggøre og forbedre ethvert rum farve eller dekorative tema og kan hjælpe afværge negative selvværd.

Instruktioner

•Dæk en stor vægplads med en meningsfuld og inspirerende digt om indre skønhed. Brug 5 - eller 6-tommer breve til stave det, Mal dem sorte og vises på væggen ved hjælp af skræl og stick krog og løkke tape.

•Spell ud af en piges navn eller en positiv bekræftelse med malede, træ breve og anvende på den øvre del af et spejl. Male bogstaverne, en lys og munter farve eller et mønster og fastgør med hook og loop tape.

•Opret en interessant ramme omkring en væg spejl eller dørtærsklen med træ breve. Male bogstaverne en farve, kontraster med væg maling, derefter stave ord, der beskriver alle de vidunderlige egenskaber den teen pige legemliggør. Plads ord ud jævnt langs omkredsen 4-tommer træ bogstaver.

•Vælg den teen pige initialer i et ekstra stort træ breve og maling på en finurlig måde. Pastel farver toppet med prikker, krøllet-Qs og doodle-lignende bølger gør træ brevet ser festlige og muntre. Hænge over den teen pige hovedgærde eller på hendes soveværelse døren.

•Varmt lim lille træ breve på skuffen trækker. Stave et ord eller bruge teenagers initialer til at tilpasse. For eksempel, afholder en fem-skuffe kommode pænt breve til navnet "Diane."

•Spray male træ breve med en metallisk maling farve og stave ud et navn eller en betydelig ord som "Smile", eller "Elsker." Gøre en bånd-bøjle til hvert bogstav ved at skære en længde på bånd 6 inches lang og hot-lime begge ender til brev til at danne en løkke. Hænge hvert bogstav af det er båndet til at vise ordet.

•Applicer fotografier af din teenager venner til store træ breve med en teknik, decoupage. Vælg træ breve, som stave ud "venner" og derefter anvende en fotografisk collage af den teen venner på bogstaverne. Hænge rundt en opslagstavle eller over et skrivebord.

•Spell ud af en inspirerende ord i træ bogstaver i forskellige størrelser og typografier. Ord som "Dream," "Nå for stjernerne", eller "Venskab," er nogle ord til at overveje. Male hvert bogstav en anden koordinerende farve og hænge over hovedgærdet.

Tips & advarsler

  • Få din teen pige projektet ved at tillade hende at male eller dekorere bogstaverne.
  • Planlægge en fest projekt ved at købe begyndelsesbogstaverne for hver pige inviteret. Teenagere vil have en fantastisk tid udsmykning og maleri bogstaverne.
  • Dobbelt-tjekke din stavning, når du bruger træ breve for at skrive et digt eller en frase. Hængende forkert stavede ord sætter et dårligt eksempel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com