Hvordan man kan dekorere et træ bord med magasin-sider

April 3

Hvordan man kan dekorere et træ bord med magasin-sider

Hvis du har en gammel træ kaffe eller accent tabel, som har set bedre dage, puste nyt liv i det ved at dekorere det med levende magasin sider. Du kan decoupage toppen af tabellen træ ved hjælp af et par Crafte ting og en masse kreativitet. Tilpasse udseendet af tabellen ved at vælge magasin-sider, som afspejler dine interesser og Hobbyer. Vælg sider med skønhedsprodukter eller tøj reklamer, billeder eller Prosa, der fanger dit øje.

Instruktioner

•Sæt en tarp eller stof ark under bordet for at beskytte gulvet. Male bordet med akryl maling i den ønskede nuance. Vælge en maling farve, der koordinerer med magasin-sider, du bruger til decoupage tabellen. Tillad maling til grundigt tør.

•Klippe billeder ud af magasin-sider eller bruge de hele sider til at dekorere tabellen. Arrangere udklip eller sider på bordplade til at skabe det foretrukne layout. Dække hele bordpladen med stykker af papir, overlappende nogle hvis du har lyst.

•Applicer decoupage lim på bagsiden af hvert magasin klipning eller side, og tryk dem på bordpladen. Tillad lim til at tørre, før du fortsætter projektet.

•Brush et lag klar lak over toppen af papir til at skabe en beskyttende segl. Tillad lak til helt tørre.

•Sæt et stykke skær til indordne glas over toppen af tabellen for at beskytte designet og giver en glat overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com