Hvordan man kan dekorere et våbenhus gelænder med Garland, lys og buer

May 10

Hvordan man kan dekorere et våbenhus gelænder med Garland, lys og buer

Tilføje dekorative indslag til ydersiden af dit hjem sender en venlig stemning og straks gør besøgende velkommen. I feriesæsonen, give rækværk på din front veranda et eftersyn med garland, buer og lys, tilføje en festlig, men traditionelt look at juble op kolde vinterdage og sætte dig og dine gæster i humør til at fejre. Brug ægte eller kunstige fyrretræ garland, strenge af miniature lys og buer, der passer til dine præferencer.

Instruktioner

•Sno en perlerække af miniature lys omkring ægte eller kunstige fyrretræ garland. Start af indpakning i slutningen af strengen af lys omkring slutningen af garland og fortsætte indpakning indtil garland er dækket. Hvis garland er lang, tilføje ekstra strenge af lys. Hvis du har overskydende lys, fortsat indpakning dem omkring garland. For et traditionelt udseende, vælge hvide lys; for et mere festligt påtage sig denne traditionelle dekoration, vælge mangefarvet lys.

•Sno den tændte garland omkring begyndelsen af våbenhuset rækværket. Indsæt garland gennem hver af lameller, indpakning det ned på længden af rækværket.

•Tie buer omkring i starten, midten og slutningen af gelænderet. Binde sløjfer til gelænderet eller lameller. Alternativt kan du plads buer langs garland.

Tips & advarsler

  • Købe et beløb af garland og lys, der er dobbelt længde af gelænderet, så der er nok længde til indpakning.
  • Til en dekoration, der kan genbruges, vælge kunstig krans; for en frisk fyr lugt, skal du vælge reel garland.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com