Hvordan man kan dekorere et værelse dør

January 6

Hvordan man kan dekorere et værelse dør

Døren er det første dine gæster ser når man ankommer til en fest eller fest, så pifte den op med nogle festlige indretning. Hænge kranse og kort i løbet af vinterferie sæson, og vise spooky hekse og spøgelser til Halloween. Annoncere en elsket en er fødselsdag ved at dekorere en dør med smukt farvede bånd og streamers. Udsmykning et værelse døren er en billig måde at tilføje nogle festlige flair til dit hjem.

Instruktioner

•Surprise dine kære og venner ved dekoration værelset døre i deres ære. Hvis du er vært for en fødselsdagsfest, fut i en dør med farvestrålende, skinnende bånd og streamers. Sætte op billeder af æresgæst. Vær kreativ og dekorere døren med figurens yndlings ting. Du kan også "wrap" en dør ved at dække det med indpakning papir og buer.

•Personalize dit barns soveværelse dør ved at lade hende eller ham hænge plakater af deres favorit musiker eller filmstjerner, sammen med fødselsdag og ferie-kort. Du kan også oprette træ plaques byder på dit barns navn, for at meddele, at rummet er deres eget private rum. Hænge billeder af dit barn, lige fra baby billeder at de seneste snapshots.

•Opret en "uhyggelige" dør at hilse revelers på Halloween. Hænge op billeder af skeletter og hekse og "flyver" flagermus. Foretage en Halloween tema dør krans ved hjælp af sort, orange og lilla bånd. Lim på lille træ græskar, sorte katte og andre "spooky" indretning.

•Celebrate efterår med "falder høsten" inspireret døren indretning. Vælg indretning med en varm, fyldig farvepalet, såsom appelsiner, røde og guld. Hænge op mini cornucopias og farverige tørrede majs. Oprette en krans ved hjælp af reelle eller falske efterårsblade og nødder i deres skaller, pekannødder og valnødder.

•Spice op døren for vinterferien med funklende smykker og glitrende indretning. Uanset om du fejre jul, Hanukkah eller julemand, kan du tilføje en festlig pop af farve ved hjælp af blå, sølv, guld, rød eller grøn indretning. String lys omkring din dør, og oprette en krans ved hjælp af symboler af den ferie, at du fejrer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com