Hvordan man kan dekorere et værelse for at gøre det ser lys & luftige

July 3

Hvordan man kan dekorere et værelse for at gøre det ser lys & luftige

Hver person bærer et anderledes billede af hvad den "ideelle" hjem ser ud og føles. Måske er det fordi folk er sjældent i stand til at bestemme indretningen af deres arbejdsplads, at de er så opsat på at skabe en afslappet atmosfære i deres hus. Lyse og luftige boliger, som du kan forvente at finde langs stranden på land eller på en pastoral stykke af areal, illustrere afslappet levende på sit bedste. Den gode nyhed er, at uanset hvor du bor, kan du gøre dit hjem føles lyse og luftige værelser.

Instruktioner

•Brug lysreflekterende farver. De farver, du indfører i rummet vil har den største indflydelse hvordan lys og luftig det vil se ud. Mørke farver absorberer lys, at gøre et rum føler sig mindre. Lys nuancer på væggene og hele indretningen reflekterer lys, naturligt at gøre rummet synes større og luftigere. Vælge en lys-reflekterende farve på væggene, som enhver nuance af hvid, bleg blå, cool grønne eller lys violet. Koordinere med denne vægfarve som du vælge nuancer for resten af indretningen.

• Giv møblerne et let tryk. Mørke, tunge møbler vil gøre dit værelse føle dyster snarere end lyse. Der er en række slipcovers på markedet, at funktionen individuelle, flytbare pude dækker for nem hvidvaskning. Dine møbler behøver ikke at være nøjagtig samme nuance som dine vægge, men skal koordinere på en nonjarring måde. For eksempel, hvis du har malet væggene en lys nuance af lilla, opt nemlig en beroligende skyggen af fløde for dine møbler dækker. Ideen i en lys og luftig rum er at holde farvepaletten så enkel som muligt.

•Incorporate naturligt lys ind i indretningen. Der er intet mere værdifuldt i et værelse end naturligt lys. Lys sætter tonen og skaber stemningen i rummet. Gå let på vindue behandlinger. Handel tunge gardiner for lys, flyder gardiner eller ren og skær romerske nuancer, der giver lys i samtidig med at privatlivets fred. Installer kun blinds, hvis du planlægger at forlade dem åbne størstedelen af tiden. Springe vindue sengeforhæng eller andre unødvendige dekorative vindue elementer.

•Hav en backup plan med passende kunstig belysning, når naturligt lys ikke er tilgængelig. Forsænket spot belysning er sunket i loftet, optager ikke plads i rummet, men tilføjer en dejlig glød. En torchiere lampe vil hoppe lys ud loft at regne tilbage ned på plads, og små lamper i mørke hjørner af rummet vil give den lidt ekstra løft af lys, når det er for mørkt udenfor til lad solen lave dens opgave.

•Minimize tilbehør. Så meget som du elsker det rum, du opretter, skal du sætte en streng grænse på hvor mange varer du vil bringe at accessorize det. Det gamle mundheld "mindre er mere" helt sikkert gælder for en plads, der skal være let og luftig. I virkeligheden, den flere kunstværker, blomsterdekorationer, område tæpper, udsmykkede lampeskærme og accent møbler du indføre, jo mindre luftige værelse vil føle. Dette er ikke til at sige at du ikke har nogen tilbehør i rum, men vælge klogt. En stor pragtstykke af kunst på væggen er mere imponerende end en mur af familiebilleder eller samling af asiatiske artefakter. Mens disse elementer kan være nære og kære til dit hjerte, at øjet, de er simpelthen mere data, der skal fortolkes. Gør det nemt for dine øjne ved at holde det simpelt.

•Hold det rod gratis. Den hurtigste måde at ødelægge beføle i en lys og luftig rum er at gøre det muligt at blive rodet. Gøre det en regel, at intet kommer ind i lokalet, der ikke har en bestemt "sted." Brug møbler i en multifunktionel måde. For eksempel, kan en vidjer stammen fordoble som en sofabord og en lagerenhed. En lav-profil boghylde kan være gemt væk bag sofaen skal bruges som storage og en sofabord til en lille lampe. En lille, under sengen sko rack kan bruges til at organisere fjernbetjeningen, lille pet legetøj og det nyeste magasin du læser. Den bedste del er, at det kan være gled under sofaen for et ryddeligt udseende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com