Hvordan man kan dekorere et værelse for jægeren

August 2

Hvordan man kan dekorere et værelse for jægeren

En jagt plads er et sted, hvor en jæger kan vise sin trofæer og kanoner. Mange gange en jagt plads fordobler som en hule eller et sted for jæger at komme væk. Fordi jægere er typisk stærkt påvirket af deres sport, er disse værelser ideelt indrettet med farver og elementer, der er i overensstemmelse med sporten, selv.

Instruktioner

•Paint vægge udendørs farver, der afspejler de omgivelser, hvor en jæger tilbringer meget af sin tid. For mange jægere, en kombination af brune og grønne afspejler farverne i skoven fungerer godt. Mange mandlige jægere som paneler. Til at oplive en jorden-tonet palet, tilføje et par stænk af farve. Dyb rød er et klassisk valg. En anden mulighed er jægerens yndlingsfarver. Blues, for eksempel, er helt acceptabelt.

•Dæk gulvet med gulvtæppet, der supplerer farver i rummet, eller fastsætte område tæpper, hvis sult foretrækker trægulve. Lokalet bør være varmt og behageligt for jægeren.

•Skabe i møbler, der passer til den jordiske fornemmelsen af rummet. Et skrivebord, en brun lædersofa eller stol og træborde fungerer godt. Placere display tabeller og en montre i passende steder hvor jægeren kan arrangere hans memorabilia, såsom fotos taget på jagt- eller fisketure. Alternativt, opstille op bog hylder. Endelig, tilføje en sikker pistol kabinet, hvor jægeren kan holde nogle af sine kanoner.

•Tag i spor eller forsænket belysning over de områder, hvor jægeren viser hans memorabilia. Balance at belysning med lamper og endog up-belysning. Lygterne skal være tunge og rustik, såsom fajance eller upoleret tin, at supplere robusthed af møblerne.

•Monter jægerens præmie fangster på væggen. Deer gevirer, fisk og andre dyr fanget af jægeren personliggøre rummet. Endelig, Placer Jagt magasiner og andre læsning materialer på en sofabord for afslappet læsning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com