Hvordan man kan dekorere et værelse for personlige rum

August 4

Hvordan man kan dekorere et værelse for personlige rum

Når udsmykning et værelse, der anvendes til personlige rum, afhænger mange af dine beslutninger af hvad du vil bruge plads til. Personlige rum er typisk bruges til sovende, læsning, dressing eller meditativ eller stille tid. Dette betyder, at du skal kigge efter indretning, der giver en rolig, hyggelig eller beroligende miljø. Men hvis du bruger en del af rummet for at studere eller arbejde, udgør dette område mere befordrende for arbejde ved giver masser af lys og bruge køligere farver, at vække dig op og åbne området i stedet for varme nuancer, at slappe af og lindre.

Instruktioner

•Display vægtæpper og illustrationer, der taler til dig. Vælg stykker, der taler til dig eller at du finder visuelt tiltalende. Da det er din personlige rum, behøver du kun at dekorere for din komfort. Vise hængninger eller kunst du måtte have haft for lang tid eller det betyder noget for dig. Hænge en hylde på væggen og placere din Fingerbøl samling der eller vise dine fotos fra en kunst klasse.

•Sæt passende stole og siddepladser i dit værelse. Vælg en komfortabel kontorstol til et arbejdsområde, et lille kærlighed sæde eller et par af plyslænestole for en læsning eller lounging område, og læsning stole, sækkestole eller gulv puder til læsning eller meditere. Vælg en stil, der supplerer andre room møbler og farvesammensætninger.

•Tilføj nogle planter og blomster til din personlige rum. De medbringe farve-- og undertiden duft--til rummet, holde luften ren og blødgøre nøgne og tomme rum. Vælg en plante, der vokser godt indendørs, og placere flere planter i varierende størrelser rundt i lokalet for sort, herunder en indendørs træet som en banan blad plante eller en potteplanter dværg bougainvillea.

•Sæt en dressing skærm i stuen eller install et gardin i rummet for at adskille et arbejdsområde, læsning område eller private rum fra resten af rummet. Rene gardiner fungerer godt for at opdele rummet fastholdes en visuel enhed. Privacy skærme kommer i mange forskellige udsmykning stilarter og fungere godt, hvis du har brug for en skiftende område.

•Skabe i muligheder for belysning, der giver en varm og indbydende atmosfære. Afkald på fluorescerende lys for bløde omgivende belysning fra gulvet eller tabel lamper eller endda spor belysning. Lad i masser af sollys til en munter arbejdsområde eller afslappende meditationsrum. Hvis du har små vinduer, montere spejle på væggene til at reflektere sollys og gøre rummet synes større.

•Arrange møbler så at du kan flytte jævnt gennem rummet. Oprette åbne kurver mellem læsning eller lounging og arbejdsområder, skabe små kroge ved at arrangere møbler i grupper i stedet for flush mod alle vægge eller i lige linjer. Placere en eller flere brikker på en diagonal eller i et hjørne for at tilføje visuelle interesse og gøre rummet ser hyggeligere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com