Hvordan man kan dekorere et værelse i jagt Camouflage

August 27

Hvordan man kan dekorere et værelse i jagt Camouflage

Camouflage er ikke kun for jagt i skoven. Hvis du er en person, der nyder den store udendørs, skal du oprette en rustik tilbagetog i dit hjem. Jagt camouflage er ideelt i soveværelser, især barnets soveværelser. Tilføje præg af det i hele hjemmet for en robust og rustik stemning. Lær hvordan man kan dekorere et værelse i jagt camouflage og gøre det en one-of-a-kind spot. Bruge maling, sengetøj og kreative hånd til at dekorere rummet.

Instruktioner

•Vælg tan lagner og pudebetræk. Selv om du male rummet i en camouflage mønster, er der ingen grund til at overlæsse det med dette mønster. Solid farvet sengetøj er nemt at mikse og matche med mønstre.

•Paint vægge i en blød, khaki grøn. Hvis du ønsker at få kreative, male en accent væg i en jagt camouflage mønster. Det gør du skitsere det på væggen med maleri tape og male de grønne farver. Fjern tapen, og mønstret er fortsat.

•Purchase camouflage mønstret pude shams og en dyne. Disse vil gøre sengen ligne en jæger seng. Tilføje to eller tre medium-brun smide puder.

•Opret en læsning krog i hjørnet. Opsætning af brune bog hylder i et hjørne af rummet. Hænge netting fra loftet over nook. Tilføje tilbehør til bog hylde, som ægte eller falske jagttrofæer, og fotografier i mørke-grøn billedrammer.

Tips & advarsler

  • Tilføje store, falske planter til rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com